Skjørt

Aldri mer skjørteflauser

Slik unngår du at skjørtet klistrer seg til lårene og ikke vil henge pent.

KAN SKAPE TRØBBEL: Skjørt i silke, chiffon eller lignende materialer blir lett statiske og kan klistre seg til lårene. Stylisten har et supertips for å unngå dette. Foto: Thinkstock
KAN SKAPE TRØBBEL: Skjørt i silke, chiffon eller lignende materialer blir lett statiske og kan klistre seg til lårene. Stylisten har et supertips for å unngå dette. Foto: Thinkstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den egentlige årsaken til at KK.no møter stylist Elin Beatrice Nøstvik i System Professional er for å høre hvordan du bør pleie håret etter sommeren.

Den fuktighetsgivende sprayen Hydro Finish fra System Professionals kan brukes til mer enn håret, røper stylist Elin Beatrice Nøstvik.  Foto: Produsenten
Den fuktighetsgivende sprayen Hydro Finish fra System Professionals kan brukes til mer enn håret, røper stylist Elin Beatrice Nøstvik. Foto: Produsenten Vis mer

Antistatisk fuktspray

Hun snakker om viktigheten av å tilføre fuktighet og proteiner til sommerskadet hår, og anbefaler en fuktighetsspray.

– Hydro Finish tilfører fuktighet til håret uten å tynge det, forklarer stylisten.

LES OGSÅ: Nå må du ta vare på håret ditt

– Denne sprayen er også perfekt til å spraye lett over tørt hår for å unngå at det blir statisk, sier hun.

Ikke bare til håret

Men hun røper at sprayen har et helt annet bruksområde også, og det er dette vi biter oss merke i.

Elin Beatrice Nøstvik forteller nemlig at stylingteamet hennes bruker sprayen på klær før catwalkshow. Den antistatiske effekten virker nemlig også på tøy.

Du har sikkert opplevd statisk hår – et typisk vinterproblem. Den samme statiske elektrisiteten kan gjøre at kjoler og skjørt klistrer seg til lårene, enten de er strømpebuksekledde eller bare.

Stylisten understreker at produktet på ingen måte er laget til dette formålet eller at produsenten lover at det virker på denne måten. Men sliter du med statisk elektrisitet i skjørtet, kan det kanskje være verdt å sjekke ut uansett?

Noe du lurer på? Spør KK.no

Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene – før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer