Undertøy

Aldri mer trusekant og bh-bulk

Sømløst undertøy gjør susen.

BRA UNDER DEN TYNNE KJOLEN: Sømløst undertøy synes ikke gjennom stoffet. Foto: Triumph
BRA UNDER DEN TYNNE KJOLEN: Sømløst undertøy synes ikke gjennom stoffet. Foto: Triumph Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I jakten på en strømlinjeformet kropp, har flere rare oppfinnelser sett dagens lys – som C-stringen og klister-bh-en.

Et annet – og langt mer estetisk – alternativ er sømløst undertøy.

SE OGSÅ: Det heteste under akkurat nå

NY KOLLEKSJON: Body Make Up heter den nye, sømløse kolleksjonen fra Triumph, presentert av butikksjef Maria Andersson. Foto: Tone Ra Pedersen
NY KOLLEKSJON: Body Make Up heter den nye, sømløse kolleksjonen fra Triumph, presentert av butikksjef Maria Andersson. Foto: Tone Ra Pedersen Vis mer

- Som et ekstra lag hud

Undertøysprodusenten Triumph lanserer i vår en ny sømløs kolleksjon, kalt Body Make Up, som skal forhindre både bh-bulker og trusekanter.

- Siden kantene er sømløse er det spesielt fint å bruke under tettsittende klær dersom du ikke ønsker at undertøyet skal synes, sier Maria Andersson, butikksjef ved Triumph, Nedre Slottsgate, til KK.no.

- Kantene er limt og presset sammen, slik at du slipper sømmer som skjærer seg inn i huden på feil steder. Det er også 30 prosent elastan i undertøyet, så det er svært fleksibelt og komfortabelt. Det skal kjennes som en «second skin» - et ekstra lag hud.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


INGEN SKARPE KANTER: Kantene er limt og presset sammen i Triumphs nye Body Make Up-kolleksjon. Foto: Tone Ra Pedersen
INGEN SKARPE KANTER: Kantene er limt og presset sammen i Triumphs nye Body Make Up-kolleksjon. Foto: Tone Ra Pedersen Vis mer

Ikke mer g-string

Den nye kolleksjonen kommer i push up og vanlig bh (med og uten innlegg). Trusene får du i tai, hipster og shorts. Den har altså ikke en stringmodell.

- Mange synes string er litt ubehagelig, men bruker det kanskje likevel for å unngå trusekanter. Men når undertøyet er sømløst, er dette ikke et problem, påpeker Andersson.

- Undertøyet puster dessuten veldig bra, og er optimalt til sommeren og våren når det blir varmere i været – og til trening, legger hun til.

- Mange sier at bomullstruser er det beste, men du må huske på at bomull ikke tørker særlig fort. Hadde vi lagt en av trusene i vann, ville den blitt tørr på 20 minutter etterpå.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Singletvennlig bh

Og bh-ene er også greie med tanke på sommeren.

- Du har flere muligheter til å variere med bh-stroppene. Du kan ta dem av, gjøre dem om til halterneck eller krysse dem bak i ryggen.

- Det er kanskje ekstra kjekt i sommermånedene, når du går mer med singleter og gjerne ikke ønsker at stroppene skal synes.

Se bilder av den nye kolleksjonen her:


Dette trenger du å vite: Body Make Up-kolleksjonen kommer i butikk i mars/april. Bh-er får du fra kr. 299, truser fra kr. 129. Kolleksjonen inkluderer også underkjole til kr. 249 og underskjørt fra kr. 249. Undertøyet kommer i fargene kremhvit, pastellrosa og pudder.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer