BRA UNDER DEN TYNNE KJOLEN: Sømløst undertøy synes ikke gjennom stoffet. Foto: Triumph
BRA UNDER DEN TYNNE KJOLEN: Sømløst undertøy synes ikke gjennom stoffet. Foto: Triumph Vis mer

Undertøy

Aldri mer trusekant og bh-bulk

Sømløst undertøy gjør susen.

Publisert
I jakten på en strømlinjeformet kropp, har flere rare oppfinnelser sett dagens lys – som C-stringen og klister-bh-en.

Et annet – og langt mer estetisk – alternativ er sømløst undertøy.

SE OGSÅ: Det heteste under akkurat nå

NY KOLLEKSJON: Body Make Up heter den nye, sømløse kolleksjonen fra Triumph, presentert av butikksjef Maria Andersson. Foto: Tone Ra Pedersen
NY KOLLEKSJON: Body Make Up heter den nye, sømløse kolleksjonen fra Triumph, presentert av butikksjef Maria Andersson. Foto: Tone Ra Pedersen Vis mer

- Som et ekstra lag hud

Undertøysprodusenten Triumph lanserer i vår en ny sømløs kolleksjon, kalt Body Make Up, som skal forhindre både bh-bulker og trusekanter.

- Siden kantene er sømløse er det spesielt fint å bruke under tettsittende klær dersom du ikke ønsker at undertøyet skal synes, sier Maria Andersson, butikksjef ved Triumph, Nedre Slottsgate, til KK.no.

- Kantene er limt og presset sammen, slik at du slipper sømmer som skjærer seg inn i huden på feil steder. Det er også 30 prosent elastan i undertøyet, så det er svært fleksibelt og komfortabelt. Det skal kjennes som en «second skin» - et ekstra lag hud.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


INGEN SKARPE KANTER: Kantene er limt og presset sammen i Triumphs nye Body Make Up-kolleksjon. Foto: Tone Ra Pedersen
INGEN SKARPE KANTER: Kantene er limt og presset sammen i Triumphs nye Body Make Up-kolleksjon. Foto: Tone Ra Pedersen Vis mer

Ikke mer g-string

Den nye kolleksjonen kommer i push up og vanlig bh (med og uten innlegg). Trusene får du i tai, hipster og shorts. Den har altså ikke en stringmodell.

- Mange synes string er litt ubehagelig, men bruker det kanskje likevel for å unngå trusekanter. Men når undertøyet er sømløst, er dette ikke et problem, påpeker Andersson.

- Undertøyet puster dessuten veldig bra, og er optimalt til sommeren og våren når det blir varmere i været – og til trening, legger hun til.

- Mange sier at bomullstruser er det beste, men du må huske på at bomull ikke tørker særlig fort. Hadde vi lagt en av trusene i vann, ville den blitt tørr på 20 minutter etterpå.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Singletvennlig bh

Og bh-ene er også greie med tanke på sommeren.

- Du har flere muligheter til å variere med bh-stroppene. Du kan ta dem av, gjøre dem om til halterneck eller krysse dem bak i ryggen.

- Det er kanskje ekstra kjekt i sommermånedene, når du går mer med singleter og gjerne ikke ønsker at stroppene skal synes.

Se bilder av den nye kolleksjonen her:


Dette trenger du å vite: Body Make Up-kolleksjonen kommer i butikk i mars/april. Bh-er får du fra kr. 299, truser fra kr. 129. Kolleksjonen inkluderer også underkjole til kr. 249 og underskjørt fra kr. 249. Undertøyet kommer i fargene kremhvit, pastellrosa og pudder.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer