Alexa Chung

Alexa Chung får rolle i «Gossip Girl»

Det britiske moteikonet ble avbildet på settet til suksess-serien.

NY GOSSIP GIRL? Motedronningen Alexa Chung har blitt observert på settet til Gossip Girl.  Foto: All Over Press
NY GOSSIP GIRL? Motedronningen Alexa Chung har blitt observert på settet til Gossip Girl. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Denne uken ble moteikon, modell og trendsetter Alexa Chung observert under innspillingen av tv-serien «Gossip Girl» på Lower East Side i New York.

Det er også et bilde av henne hvor hun står ved siden av skuespiller Leighton Meester, også kjent som Blair Waldorf, skriver Daily Mail (ekstern lenke).

LES OGSÅ: Stjel stilen til «Gossip Girl»

Klær i fokus

«Gossip Girl» har på kort tid utviklet seg til å bli vår tids versjon av «Sex and the City». Moten er en stor del av serien og «alle» vil ha klærne til hovedrollefigurene Serena van der Woodsen og Blair Waldorff.

Nå ser det altså ut til at moteikonet Alexa Chung er nytt medlem i gjengen, noe som neppe er tilfeldig. Den britiske ungjenta er viden kjent for sin eksklusive og trendy klesstil, som gjør henne til et naturlig medlem av tv-gjengen.

Under innspillingen hadde Alexa på seg en knallblå preppy seilerkjole med rød søyfe. På føttene hadde hun ballerinasko med sløyfe og kittenheel fra Christian Louboutin, som er veldig i «Gossip Girls» ånd.

Se bildene fra filmsettet nedenfor:


LES OGSÅ: Her er Alexas nye favorittveske

It-jenta Alexa

Den britiske modellen og tv-kjendisen fikk status som en av de nye, store it-jentene etter at hun ble kåret til årets best kledde i 2007 av blant annet Tatler og Glamour magazine.


Hun har også en veske oppkalt etter seg; «the alexa-bag» og det er den som har gjort Mulberry til det mest økende motehuset i verden. Den dyreste Alexa-vesken fra Mulberry har en prislapp på over 36.000 kroner.

Stilen hennes blir karakterisert som avslappet og litt snål. Selv har Alexa sagt at hun helst vil se ut som en ulastelig antrukket liten gutt, eller ha en snuppete 60-tallsstil, slik som Françoise Hardy.

I fjor ble Alexa Chung Vero Modas nye ansikt utad. Alexa Chung-effekten har tydeligvis vært vellykket, for nylig bekreftet Vero Moda at de forlenger sitt samarbeid med moteyndlingen.

MOTEIKON: Alexa Chung har blitt et stort moteikon de siste årene. Her er hun avbildet på shopping i New York rett før bildene fra Gossip Girl-innspilling ble tatt.  Foto: All Over Press
MOTEIKON: Alexa Chung har blitt et stort moteikon de siste årene. Her er hun avbildet på shopping i New York rett før bildene fra Gossip Girl-innspilling ble tatt. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer