Alexa Chung

Alexa Chung fortsetter samarbeidet med Vero Moda

Se som hun ligner Jane Birkin!

JANE BIRKIN-KOPI: Alexa Chung ligner på Jane Birkin i høstkampanjen til Vero Moda. Foto: All Over Press
JANE BIRKIN-KOPI: Alexa Chung ligner på Jane Birkin i høstkampanjen til Vero Moda. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I fjor høst ble det kjent at den britiske trendsetteren Alexa Chung ble Vero Modas nye ansikt utad.

Alexa Chung-effekten har tydeligvis vært vellykket. Nå bekrefter Vero Moda at de forlenger sitt samarbeid med moteyndlingen.

– Det har vært en fornøyelse å jobbe med Alexa Chung og vi er glade for at vi utvider samarbeidet til slutten av 2012, sier Katja Hundrup, PR-sjef for Vero Moda, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Her er Alexas nye favorittveske

STORE LIKHETER: Det er ikke vanskelig å se likhetene mellom ALexa Chung og Jane Birkin i den nye kampanjen. Foto: All Over Press
STORE LIKHETER: Det er ikke vanskelig å se likhetene mellom ALexa Chung og Jane Birkin i den nye kampanjen. Foto: All Over Press Vis mer

Inspirert av Jane Birkin

De siste kampanjebildene for høstkolleksjonen 2012 ble tatt i London, og det er lett å se at både plaggene, stylingen og opptaket er gjort etter inspirasjon av skuespiller og sanger Jane Birkin på 60-tallet.

Med sitt vakre ansikt og mørke hår med pannelugg, ser Alexa slående lik ut 60-tallets største moteikoner.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


Kvinnene har også flere fellestrekk. Jane Birkin har, i likhet med Alexa Chung, også fått en veske oppkalt etter seg. Motehuset Hermès lagde nemlig luksusvesken Birkin-bag til ære for henne i 1984, som blir sett på som tidenes største it-tilbehør.

Den billigste Birkin-vesken koster svimlende 45.000 kroner, mens den dyreste Alexa-vesken fra Mulberry har en prislapp på over 36.000 kroner. Faktisk er det Alexa-vesken som har gjort Mulberry til det mest økende motehuset i verden.

Se Alexa Chung tar en Jane Birkin:


Alexas store forbilde

KK.no har tidligere skrevet at den britiske modellen og tv-kjendisen Alexa Chung fikk status som en av de nye, store it-jentene etter at hun ble kåret til årets best kledde i 2007 av blant annet Tatler og Glamour magazine.

Stilen hennes blir karakterisert som avslappet og litt snål. Selv har Alexa sagt at hun helst vil se ut som en ulastelig antrukket liten gutt, eller ha en snuppete 60-tallsstil, slik som Françoise Hardy.

Alexa har ved flere anledninger nevnt Marianne Faithful, Jane Birkin og Anita Pallenberg som sine inspirasjonskilder, så Vero Modas høstkampanje er definitivt gjort i Alexas ånd.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer