Mulberry

Alexa Chung og Anna Wintour skapte trafikkaos i London!

Tilstandene var ville før søndagens storslåtte visning av Mulberrys vår- og sommerkolleksjon. Anna Wintour, Cara Delevingne og Alexa Chung var blant de celebre gjestene som skapte kaos i gatene.

Alexa Chung og Anna Wintour skapte trafikkaos i London!
Publisert
Sist oppdatert

Søndagens store visning av Mulberrys kolleksjoner for våren og sommeren 2014 ble holdt på ærverdige Claridge's Hotell i London. Visningens celebre gjesteliste skapte kaostilstander i gatene før og etter visningen.

Nærmere 60 fotografer var rundt i gatene i håp om å få knipse et bilde av Europas moteelite som var på plass under visningen. I tillegg hadde ville fans samlet seg i gatene for å få et glimt av moteikonene.

FRONT ROW: Redaktør for amerikanske Vogue, Anna Wintour var på plass på første rad under Mulbbery-visningen i London. Det var også det britiske moteikonet Alexa Chung sammen med skuespillerne Brit Marling, Lea Seydoux, Rebacca Hall og Douglas Booth. Foto: All Over.

Den britiske toppmodellen Cara Delevingne er om dagen kampanjepike for Mulberry, og det var også hun som åpnet visningen. Og i ekte Mulberry-stil var også hundene på plass på catwalken.

MOTEVENNINNER: Alexa Chung var kledd fra topp til tå i Mulberry. Hun tok seg tid til å møte modellen og venninnen Cara Delevingne, som åpnet gårsdagens visning. Foto: All Over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer