Mulberry

Alexa Chung og Anna Wintour skapte trafikkaos i London!

Tilstandene var ville før søndagens storslåtte visning av Mulberrys vår- og sommerkolleksjon. Anna Wintour, Cara Delevingne og Alexa Chung var blant de celebre gjestene som skapte kaos i gatene.

Publisert

Søndagens store visning av Mulberrys kolleksjoner for våren og sommeren 2014 ble holdt på ærverdige Claridge's Hotell i London. Visningens celebre gjesteliste skapte kaostilstander i gatene før og etter visningen.

Nærmere 60 fotografer var rundt i gatene i håp om å få knipse et bilde av Europas moteelite som var på plass under visningen. I tillegg hadde ville fans samlet seg i gatene for å få et glimt av moteikonene.

FRONT ROW: Redaktør for amerikanske Vogue, Anna Wintour var på plass på første rad under Mulbbery-visningen i London. Det var også det britiske moteikonet Alexa Chung sammen med skuespillerne Brit Marling, Lea Seydoux, Rebacca Hall og Douglas Booth. Foto: All Over.

Den britiske toppmodellen Cara Delevingne er om dagen kampanjepike for Mulberry, og det var også hun som åpnet visningen. Og i ekte Mulberry-stil var også hundene på plass på catwalken.

MOTEVENNINNER: Alexa Chung var kledd fra topp til tå i Mulberry. Hun tok seg tid til å møte modellen og venninnen Cara Delevingne, som åpnet gårsdagens visning. Foto: All Over.

 - Dette var en veldig fin kolleksjon! Mulberry er kjent for veskene sine, og i den kommende kolleksjonen er det spesielt clutchene som er verdt å nevne - og glede seg til, sier STYLEmags sjefredaktør Celine I. Aagaard, som var på plass under Mulberry-visningen.

SVART & HVITT: Et mer minimalistisk uttrykk og strammere look i svart og hvitt ble vist på gårsdagens visning. Også clutchene var i fokus på catwalken. Foto: All Over.

Kolleksjonene er strammere, mer minimalistiske og skulpturelle enn det vi har sett hos Mulberry tidligere.

- Jeg falt spesielt for de helhvite og helsvarte antrekkene i skinn og med tekstur av forskjellig blomsterprint.

BLOMSTET & DYRISK: I kjent Mulberry-stil fikk også de firbente vist seg på catwalken. Hundene og modellene var kledd matchende plagg med klassisk Mulberry-print. Foto: All Over.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer