Alexander Wang X H&m

Alexander Wang teamer opp med H&M!

Under Coachella-festivalen i helgen kunngjorde H&M sitt neste designsamarbeid med den anerkjente designerfavoritten Alexander Wang!

Alexander Wang teamer opp med H&M!
Publisert
Sist oppdatert

 - Jeg er beæret over å få være med i H&Ms designersamarbeid. Samarbeidet er en spennende og morsom prosess. H&Ms team er veldig åpne for å flytte grenser og skape en plattform for kreativitet. Dette er en flott anledning for at et bredere publikum skal få tilgang til min merkevare og livsstil, sier den anerkjente designeren Alexander Wang.

VÅREN HOS WANG: Vår- og sommerkolleksjonen til Alexander Wang har allerede rukket å bli en favoritt med sine rene snitt, enkle plagg og anvendelige basisfarger som utgjør en urban og oppdatert kolleksjon. Foto: All Over.

Det var på den populære musikkfestivalen Coachella Music Festival i Palm Springs at H&M kunngjorde sitt neste designsamarbeid. Musikkfestivalen er kjent for å trekke fashionistaer og kjendiser fra hele verden, og har Coachella har vokst til å blitt et motefenomen i seg selv, og var derfor den perfekte plattformen for å kunngjøre det nye designsamarbeidet til H&M.

Tidligere samarbeid H&M har gjort med designere er blant annet med Isabel Marant, Lanvin, Maison Martin Margiela og Viktor & Rolf.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer