Alexander Wang X H&m

Alexander Wang teamer opp med H&M!

Under Coachella-festivalen i helgen kunngjorde H&M sitt neste designsamarbeid med den anerkjente designerfavoritten Alexander Wang!

Alexander Wang teamer opp med H&M!
Publisert
Sist oppdatert

 - Jeg er beæret over å få være med i H&Ms designersamarbeid. Samarbeidet er en spennende og morsom prosess. H&Ms team er veldig åpne for å flytte grenser og skape en plattform for kreativitet. Dette er en flott anledning for at et bredere publikum skal få tilgang til min merkevare og livsstil, sier den anerkjente designeren Alexander Wang.

Alexander Wang teamer opp med H&M!

VÅREN HOS WANG: Vår- og sommerkolleksjonen til Alexander Wang har allerede rukket å bli en favoritt med sine rene snitt, enkle plagg og anvendelige basisfarger som utgjør en urban og oppdatert kolleksjon. Foto: All Over.

Det var på den populære musikkfestivalen Coachella Music Festival i Palm Springs at H&M kunngjorde sitt neste designsamarbeid. Musikkfestivalen er kjent for å trekke fashionistaer og kjendiser fra hele verden, og har Coachella har vokst til å blitt et motefenomen i seg selv, og var derfor den perfekte plattformen for å kunngjøre det nye designsamarbeidet til H&M.

Tidligere samarbeid H&M har gjort med designere er blant annet med Isabel Marant, Lanvin, Maison Martin Margiela og Viktor & Rolf.

Les også: Vi møtte Isabel Marant i Paris

Alexander Wang, som lanserte sitt eget merke i 2007, har vokst til å bli en folkefavoritt. Både blant kjendiser og moteelskere over hele verden.

Alexander Wang teamer opp med H&M!

KJENDISFAVORITT: Stjernene blir stadig sett i Alexander Wangs design, både på og utenfor den røde løperen. Her ser vi (fra venste) Olivia Palermo, Nicole Richie, Erin Wasson og Georigia May-Jagger iført kreasjoner fra Alexander Wang. Foto: All Over.

 - Alexander Wang er en av de viktigste stemmene innenfor motebransjen i dag. Han forstår nøyaktig hva folk har lyst til å gå med, og han har en smittende energi og lidenskap. Det føles fantastisk å få samarbeide med ham i år, sier Margareta van den Bosch, kreativ rådgiver i H&M.

H&M er ikke den eneste kleskjeden som velger å inngå samarbeid med anerkjente designere. Blant annet den svenske kleskjeden Lindex er kjent for å inngå eksklusive samarbeid med noen av verden fremste designere.

Les også: Designer Matthew Williamson designet høstkolleksjon for Lindex

Kolleksjonen Alexander Wang X H&M vil bli solgt i 250 H&M-butikker verden over og H&M.com fra 6. november 2014.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer