Trender 2013

Alexandra Joner; - Liker å kle meg sexy når jeg kan

Og nå fronter popstjernen den nye vårkolleksjonen til DNA.

FRONTER DNA: Alexandra Joner fronter skomerket DNAs nye vårkolleksjon - som er i butikk i disse dager.  Foto: DNA
FRONTER DNA: Alexandra Joner fronter skomerket DNAs nye vårkolleksjon - som er i butikk i disse dager. Foto: DNA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Alexandra Joner (22) har skapt seg et stort navn som danser, og har blant annet medvirket i musikkvideoer til norske og internasjonale stjerner som Madcon, Justin Bieber og Qunicy Jones. I fjor deburterte 22-åringen som popartist, og rett før jul ble hun også kåret til «Norges mest sexy kvinne» av herremagasinet Mann. 15. februar slipper hun sin tredje singel - «Next To You», og ikke nok med det - nå jobber hun som modell også. Se musikkvideoen til Joners låt «Sunrise» med Madcon nedenfor: LES OGSÅ: Slik blir du kvitt vond skolukt

Fronter DNAs vårkolleksjon

22-åringen er nemlig skomerket DNAs nye frontperson denne våren, og er avbildet på hele Shoe your attitude-kolleksjonen, som er i butikk i disse dager. Ifølge Joner var hun ikke i tvil om å si ja til dette, da hun er en stor fan av DNA. - Jeg sa ja fordi DNA har masse kule sko som ikke koster «flesk». I tillegg er jeg jo en skofantatiker og elsker alt som har med sko å gjøre. Og så synes jeg kampanjen Shoe your attitude passet meg veldig godt, sier hun til KK.no. 22-åringen er kjent for å ha en ganske vågal og unik stil, med mye lakk og lær i kombinasjon med dyreprint eller andre spennende detaljer. Og Joner innrømmer at hun liker å kle seg sexy og vekke litt oppmerksomhet når hun kan. - Jeg synes jo klær er gøy, og at det ikke alltid behøver å være så seriøst. Jeg er en jente som liker å kle meg sexy når jeg har mulighet - som faktisk ikke er så ofte. Og så liker jeg veldig godt klær som ikke alle andre har, og som er litt unike, forteller hun. Se flere bilder av Joner i DNA-skoene nedenfor:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer