NY FRONTPERSON: Popstjerne Alicia Keys er Reeboks nye frontfigur, og har designet en egen kolleksjon for sportsgiganten.  Foto: Reebok
NY FRONTPERSON: Popstjerne Alicia Keys er Reeboks nye frontfigur, og har designet en egen kolleksjon for sportsgiganten. Foto: Reebok Vis mer

Kjendismote

Alicia Keys er Reeboks nye frontfigur

Superstjernen har designet egen kolleksjon for sportsgiganten - se bildene her!

Publisert
Reebok er en av verdens største produsenter av sportstøy- og utstyr, og kjente personligheter som Helena Christensen, Scarlett Johansson og vår egen Triana Iglesias har frontet en rekke av deres produkter.

Nå har de fått nok en superstjerne med på laget - nemlig popikonet Alicia Keys (31).

KLISS NAKEN FOR REEBOK: Norske Triana Iglesias vakte stor oppsikt da hun stilte som modell for Reeboks omtalte skomodell Easytone, kliss naken! Foto: Reebok
KLISS NAKEN FOR REEBOK: Norske Triana Iglesias vakte stor oppsikt da hun stilte som modell for Reeboks omtalte skomodell Easytone, kliss naken! Foto: Reebok Vis mer

Superstjerne med på laget


31-åringen, som er kjent for monsterhitter som «Fallin», «A Girl's Worth» og «New York», har enmerittliste de fleste i musikkbransjen bare kan drømme om.

I tillegg til å ha vunnet hele 14 Grammy-priser - som sanger, låtskriver og produsent, har entreprenøren, forfattere og humanitæren, også medvirket i en rekke filmer - deriblant «Dr. Doolittle 2» og «Shaft».

Og nå tar hun altså skrittet videre og blir designer og frontfigur for Reeboks Classics' FW 12- kampanje.

Gjennom samarbeidet lanserer Keys en egendesignet kolleksjon for høst/vinter 2012.

LES OGSÅ: Testet Reeboks populære Easytone-sko

POPIKON: Alicia Keys er en av vår tids aller største artister. Her er hun på den røde løperen og scenen under MTV Video Music Awards i LA torsdag denne uken.  Foto: All Over Press
POPIKON: Alicia Keys er en av vår tids aller største artister. Her er hun på den røde løperen og scenen under MTV Video Music Awards i LA torsdag denne uken. Foto: All Over Press Vis mer

- Alltid vært fan av Reebok

Kolleksjonen inkluderer blant annet splitter nye versjoner av de kjente skomodellene Freestyle Hi (også kjent som 5411), Freestyle Double Bubble, Classic Nylon Slik og Princess.


- Jeg har vært fan av Reebok helt siden jeg prøvde mitt første 5411 par. Å samarbeide med Reebok og å designe denne kolleksjonen har vært en enormt kul opplevelse fordi den har latt meg utforske min kreative side på en helt ny måte, sier Keys:

- Reebok er et av de merkene som har vart, og å samarbeide med dem føles veldig naturlig.

LES OGSÅ: MTV-stjernene viste frem høstens hotteste trender

DESIGNER: Alicia har redesignet flere av Reeboks klassiske joggesko/sneakers. Her er de første bildene! Foto: Reebok
DESIGNER: Alicia har redesignet flere av Reeboks klassiske joggesko/sneakers. Her er de første bildene! Foto: Reebok Vis mer

Inspirert av egen stil

Musikerstjernen har vært med på hele designprosessen, og innrømmer at hennes egen stil - og hjembyen New York, har vært mye av inspirasjonen.

- Stilen min er eklektisk, og jeg hadde lyst til å lage min egen lille vri på skoene. Jeg henter inspirasjon fra alt mulig - gatene i New York, musikken jeg hører på, mote, vennene mine, verden rundt meg rett og slett, forteller hun:

- Det handler om å skape noe som ikke bare er greit å ha på, men som er kult og får deg til å føle deg selvsikker og lekker. Jeg gikk for stilene «street, style og scene» - tre viktige ting for meg.


Her er Alicias topp tre stiltips:
1. Less is more. Én fin statement ting eller plagg kan forvandle et antrekk, to kan ødelegge det.
2. Aldri reis noe sted uten kule joggesko/sneakers. Et hvilket som helst hverdagsantrekk kan styles opp med et kult par.
3. Det viktigste å huske er at du kan ha på deg de mest fantastiske klær i verden, men det er tross alt det på innsiden som er viktigst. Det er det som vil få deg til å se ut som du er klar til å rocke verden.

LES OGSÅ: Skoene alle kjendisdamene vil ha

TRAVEL MAMMA: Alicia ble for to år siden mor til lille Egypt Dean, som hun har med ektemannen Swizz Beatz. Foto: All Over Press
TRAVEL MAMMA: Alicia ble for to år siden mor til lille Egypt Dean, som hun har med ektemannen Swizz Beatz. Foto: All Over Press Vis mer

Viktig med sport og fysisk aktivitet


Som popstjerne, med mange reisedager i året, og småbarnsmamma, er livet hektisk for Keys.

Likevel er hun opptatt av å holde kropp og sinn i form gjennom sport og en aktiv fritid.

- Trening hjelper meg veldig faktisk. Jeg har en krevende arbeidsplan og mye å gjøre i løpet av en dag. Trening gir meg mer energi og utholdenhet - slik at jeg får ting gjort, forklarer hun:

- For meg handler det om motivasjon. Jeg elsker å variere og gjør alt fra yoga og pilates, til styrketrening, løping og svømming.

Det er uvisst hvilke butikker i Norge som vil selge produktene, og når de lanseres, men planen er at de skal komme en gang i løpet av året/begynnelsen av neste år.

Se Alicia Keys snakke mer om kolleksjonen i YouTube-klippet nedenfor:LES OGSÅ: Slik kan DU trene som stjernene


Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer