Golden Globes

Alle antrekkene fra årets Golden Globes

Den røde løperen var tettpakket med metallisk og gult, sort og hvitt, og en rekke spreke farger.

GOLDEN GLOBES: Ryan Gosling og Emma Stone tok hjem hver sin pris for beste skuespillere. Foto: AFP
GOLDEN GLOBES: Ryan Gosling og Emma Stone tok hjem hver sin pris for beste skuespillere. Foto: AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et halvt år siden hoppet vi i redaksjonen av glede da den første traileren til «La La Land» ble sluppet. Mye av grunnen var selvfølgelig på grunn av at det er så sjeldent vi ser slike musikalfilmer bli laget lengre, men mesteparten av årsaken til den store gleden, var selvfølgelig fordi vi skulle få se Emma Stone (28) og Ryan Gosling (36) spille mot hverandre igjen. 

Etter nattens Golden Globes er det ingen tvil om at filmkritikerne syns det samme. «La La Land» slo alle rekorder og tok med seg hele syv priser hjem fra den prestisjetunge prisutdelingen. I tillegg til å vinne statuetten for beste film i form av komedie eller musikal, vant også både Emma Stone og Ryan Gosling hver sin pris for beste skuespiller i en komedie eller musikal. Og Stone så ut som en vinner fra hun ankom den røde løperen.

LES OGSÅ: 13 filmer vi gleder oss til i 2017

Kveldens antrekk

I en kjole fra Valentino glitret skuespilleren på den røde løperen. Kjolen var i en lys, pudderrosa farge med metalliske stjerner på, men hun var ikke den eneste som hadde valgt kjole med en metallisk effekt. Vi kunne nemlig enkelt dele inn kveldens kjoler i tre kategorier: Metallisk og gult, sort og hvitt, og en rekke fargerike kreasjoner - gjerne i pastell. Psst: Sjekk ut de beste og verste antrekkene fra Golden Globes gjennom tidene her!

Natalie Portman (35), Viola Davis (51) og Reese Witherspoon (40) var blant damene som hadde valgt noen knallgule kreasjoner for anledningen, mens Sienna Miller (35), Michelle Williams (36) og Julia Louis-Dreyfus (55) valgte noen litt enklere i form av sorte og hvite antrekk. Vi syns blant annet Sienna Miller strålte i går! I tillegg imponerte også stjerneskuddet Ruth Negga (34) i en metallisk look fra topp til tå. Du kan se alle antrekkene fra årets Golden Globes i bildekarusellen under.

LES OGSÅ: De hotteste sminketrendene fra Golden Globes

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer