CANNES FILM FESTIVAL: Julianne Moore strålte på den røde løperen sammen med dama som stjal showet den kvelden: Susan Sarandon. Foto: Shutterstock
CANNES FILM FESTIVAL: Julianne Moore strålte på den røde løperen sammen med dama som stjal showet den kvelden: Susan Sarandon. Foto: Shutterstock Vis mer

Cannes Film Festival

Alle antrekkene fra Cannes Film Festival

Dag 1 er forbi og vi har samlet sammen noen godbiter fra den røde løperen.

Publisert

Vi blir aldri lei av å kikke gjennom bilder som på knipset fra de røde løperne - enten det er på premierer eller prisutdelinger. Vi er alltid like spente på hva kjendisene velger å ha på seg. Kommer vi til å se noe som er tatt rett av catwalken? Ser vi noen nye designere? Eller er det bare noen av stjernene som har kjørt litt ekstra på og skiller seg ut fra resten av gjengen?

Og sistnevnte var nettopp tilfellet da årets Cannes Film Festival gikk av stabelen. Selv om det er flere av kjendisene vi kan trekke frem fra gårsdagens røde løper, var det 70 år gamle Susan Sarandon som fikk hele verden til å måpe. Skuespilleren stilte ikke bare i en av kveldens høyeste splitter og dypeste utringninger, men for å toppe det hele hadde hun på seg solbriller på den røde løperen, og dama så bare helt smashing ut! Selvfølgelig kan Susan Sarandon ha på seg solbriller og det er helt OK. For det funker som bare det!

Den grønne fløyelskjolen fra Alberta Ferretti sitter som et skudd på Sarandon, og går perfekt til hennes korte, røde hår. Kjolen, med lange ermer og fotsid lengde, gikk ned på skuldrene i den populære off shoulder-varianten, og splitten på kreasjonen gikk godt opp på låret. Til kjolen valgte Hollywood-stjernen et par sorte kitten heels, og selv om vi elsker denne trendy skoen, skulle vi gjerne sett Sarandon i noe litt høyere.

Medier som Vogue, USA Today og Harpers Bazaar har alle kommentert 70-åringens rød løper-øyeblikk, og sier blant annet at «Susan Sarandon beviser at 70 er det nye 20». USA Today beskriver Sarandon som «dronningen av den røde løperen i Cannes», mens Harper Bazaar har valgt en litt annen vinkling: «Susan Sarandons pupper er det store stjernene i Cannes. Vi klarer ikke slutte å kikke».

Susan Sarandon Foto: Shutterstock
Susan Sarandon Foto: Shutterstock Vis mer

Se alle antrekkene her

Men det var ikke bare Susan Sarandon som hadde tatt turen til Cannes i Frankrike. Noen av de hotteste modellene om dagen, Bella Hadid (20), Hailey Baldwin (20) og Sara Sampaio (25), fikk så absolutt i gang blitzregnet da de troppet opp på den røde løperen. Men det gjorde også skuespillerveteranen Julianne Moore (56). Stjernen matchet den røde løperen i en kreasjon av Givenchy. 

Den franske skuespilleren Alice Taglioni (40) gjorde som Victoria Beckham tilbake i 2016 og gikk for en jumpsuit på den røde løperen. Og vi må si at vi liker Taglionis variant bedre enn den «Posh» hadde på seg (se bilde her).

Men, et bilde sier mer enn tusen ord, så her er antrekkene fra den første dagen av Cannes Film festival: 
Psst: Husk også å få med deg antrekkene fra årets Met-galla!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer