Cannes Film Festival

Alle antrekkene fra Cannes Film Festival

Dag 1 er forbi og vi har samlet sammen noen godbiter fra den røde løperen.

CANNES FILM FESTIVAL: Julianne Moore strålte på den røde løperen sammen med dama som stjal showet den kvelden: Susan Sarandon. Foto: Shutterstock
CANNES FILM FESTIVAL: Julianne Moore strålte på den røde løperen sammen med dama som stjal showet den kvelden: Susan Sarandon. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi blir aldri lei av å kikke gjennom bilder som på knipset fra de røde løperne - enten det er på premierer eller prisutdelinger. Vi er alltid like spente på hva kjendisene velger å ha på seg. Kommer vi til å se noe som er tatt rett av catwalken? Ser vi noen nye designere? Eller er det bare noen av stjernene som har kjørt litt ekstra på og skiller seg ut fra resten av gjengen?

Og sistnevnte var nettopp tilfellet da årets Cannes Film Festival gikk av stabelen. Selv om det er flere av kjendisene vi kan trekke frem fra gårsdagens røde løper, var det 70 år gamle Susan Sarandon som fikk hele verden til å måpe. Skuespilleren stilte ikke bare i en av kveldens høyeste splitter og dypeste utringninger, men for å toppe det hele hadde hun på seg solbriller på den røde løperen, og dama så bare helt smashing ut! Selvfølgelig kan Susan Sarandon ha på seg solbriller og det er helt OK. For det funker som bare det!

Den grønne fløyelskjolen fra Alberta Ferretti sitter som et skudd på Sarandon, og går perfekt til hennes korte, røde hår. Kjolen, med lange ermer og fotsid lengde, gikk ned på skuldrene i den populære off shoulder-varianten, og splitten på kreasjonen gikk godt opp på låret. Til kjolen valgte Hollywood-stjernen et par sorte kitten heels, og selv om vi elsker denne trendy skoen, skulle vi gjerne sett Sarandon i noe litt høyere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer