Oslo Runway

Alle bildene fra Oslo Runway dag 1

Anne Karine Thorbjørnsen, Elisabeth Stray Pedersen, Veronica B. Vallenes, Admir Batlak og Holzweiler viste frem sine AW17-kolleksjoner den første dagen.

OSLO RUNWAY: Det er den fjerde sesongen designere har muligheten til å vise frem kolleksjonene sine under Oslo Runway. Foto: Digital Images/Oslo Runway
OSLO RUNWAY: Det er den fjerde sesongen designere har muligheten til å vise frem kolleksjonene sine under Oslo Runway. Foto: Digital Images/Oslo Runway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er så utrolig glade for at Norge endelig har fått tilbake en plattform hvor de dyktige designerne våre kan få vise seg frem. Selv om Oslo Runway kun har eksistert i fire sesonger, har PR- og eventbyrået bak det hele, This Is PR, fått mye skryt for arrangementet både i inn- og utland. I løpet av de to dagene nå som har vært tettpakket med visninger i Sentralen i Oslo og Munchmuseet, har flerfoldige designere fått vist frem kolleksjonene sine for høst/vinter 2017.

Men før kolleksjonene ble vist, var det selveste kulturminister Linda Hofstad Helleland som åpnet ballet. Du kan lese hele intervjuet med henne her. Deretter var det fjorårets Bik Bok Runway Award-vinner Anne Karine Thorbjørnsen som sparket det hele i gang. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer