Mote-skjonnhet

Alle bildene fra Oslo Runway dag 2

Se OL-svømmer Lavrans Solli, også kjent fra «Farmen kjendis», som modell.

OSLO RUNWAY: Se bildene fra den andre dagen av den norske moteuken her. Foto: Digital Images/Oslo Runway
OSLO RUNWAY: Se bildene fra den andre dagen av den norske moteuken her. Foto: Digital Images/Oslo Runway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske moteuken er nå forbi, og vi sitter igjen med to dager tettpakket med visninger (se alle bildene fra den første dagen her). ByTiMo, Tom Wood, Iben og Moods Of Norway avsluttet Oslo Runway, og på catwalken var det flere kjente ansikt å skimte. Blant annet OL-svømmer Lavrans Solli som den siste tiden har vært mye i mediebildet i anledning hans deltagelse i «Farmen kjendis».

LES OGSÅ: - Derfor trenger vi flere som Petter Pilgaard

Selv om vi har sett Lavrans på catwalken mange ganger - deriblant for Moods Of Norway-gutta - er det nok mange som ikke har sett denne siden av den profesjonelle idrettsutøveren. Nederst i saken finner du bilder fra da han var modell for Tom Wood under Oslo denne uken, samt en video av hele visningen.

Moods Of Norway

Først og fremst må vi bare si at Moods har forbedret seg betraktelig over de siste årene. Den gamle traktor-pysjen sitter fremdeles friskt i minne, men de har kommet en lang vei siden da. Under kan du se kolleksjonen til gutta.

LES OGSÅ: Tommy Hilfiger gjør som Moods Of Norway-gutta

byTiMo

Det norske merket byTiMo har hatt flere kjolefavoritter de siste sesongene som for mesteparten har tilhørt vår- og sommersesongen mer enn høst. Pia Tjelta har blant annet få lage sin egen kolleksjon gjennom merket som har vært superpopulær, Kylie Jenner har brukt en kjole fra dem i Vogue, og selveste Gwyneth Paltrow har lagt sin elsk på designet. Under kan du se den nyeste kolleksjonen fra designer Tina Mollat.

Iben

I Skur 40 på Vippa i Oslo kom modellene under Iben-visningen ut av noen utskjærte, rektangulære hull i en container. Deretter beveget de seg blant flere rader med benker stappfulle av moteinteresserte gjester mens musikken dundret. Se alle bildene fra visningen her!

Tom Wood

Det er første gang Mona Jensen, designeren bak Tom Wood, viser fram en kolleksjon under Oslo Runway. Jensen har gjort stor suksess med merket sitt, og du har sikkert sett en av hennes ringer på fingeren til noen du kjenner. De store, androgyne ringene med stener i sort, grønt, hvitt og det som måtte være har nemlig (og er fremdeles) så populære. Dersom du ikke har sett noen av klærne før, kan du gjøre det i bildekarusellen og videoen rett her under - hvor blant annet Lavrans Solli er modell!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer