Ofw

«Alle» elsker dette til håret

Motegjestene er enige om produktet som gjør susen.

VAKKERT HÅR: Mari Haugersveens, her på utdelingen av HENNEs Nåløyet-pris, hemmelige triks er håroljen Moroccan oil. Men pass på at du ikke går i tabben beskrevet lenger nede i saken, da kan håret fort bli fett. Foto: Per Ervland
VAKKERT HÅR: Mari Haugersveens, her på utdelingen av HENNEs Nåløyet-pris, hemmelige triks er håroljen Moroccan oil. Men pass på at du ikke går i tabben beskrevet lenger nede i saken, da kan håret fort bli fett. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
At håret er en stor del av personligheten, kan vi alle være enige om. Så stor del faktisk, at vi kan holde fast på samme hårfrisyre år etter år i frykt for å prøve noe nytt. Men uansett hvilken frisyre du har, ønsker du nok at håret skal se sunt og vakkert ut. Like vakkert som motekjendisene på den røde Oslo Fashion Week-løperen. Vi fikk deres beste hårtips.SE OGSÅ: Hårtabbens om gjør deg 20 år eldre

It-produktet akkurat nå

Og det er ikke tvil om at ett produkt har gått hjem hos den langhårede delen av motefiffen på vei inn til Fam Irvoll-visningen tirsdag kveld: Moroccan oil.Håroljen har allerede fått status som kultprodukt. Den skal trylle bort flisete tupper, gi livet tilbake til tørt hår og gjøre håret speilblankt og glansfullt - uten å tynge. - Jeg sverger til hårolje, Moroccan Oil. Jeg har så langt og bruset hår, og oljen demper bruset og gjør det sunt og blankt, sier Ingeborg Heldal, Cosmopolitan-redaktør, til KK.no.Realitykjendis og kjæreste til Petter Pilgaard, Mari Haugersveen, og Anne Berit Valla, samboer til Moods of Norways Simen Staalnacke, er enige.- Mitt beste hårtips er Moroccan Oil. Den er helt fantastisk, sier Valla.(Artikkelen fortsetter under bildet.)

OBS: Ikke bruk for nær hodebunnen

Undertegnede (langhårede) journalist bruker selv hårolje/-serum. Ikke bare har slike produkter ekspresseffekt, men de er svært drøye i bruk også.- Bare ta litt på fingertuppene og påfør det på hårspissene. Du kan bruke det i både tørt og vått hår, forteller Define-frisør Lise Holm-Glad i denne artikkelen.Men pass på ikke å ha hårolje eller -serum for nær hodebunnen. Håret nærmest hodet får nemlig nok fra talgkjertlene i hodebunnen. Dobbelt opp med næring kan få håret til å bli fortere fett.

Flere favoritter

Har du kortere hår, og ikke sliter så mye med slitte tupper, kan du prøve disse tipsene for tekstur og glans.- Jeg bruker alltid saltvannsspray. Det må jeg bare ha i håret, sier Elisa Røtterud, mote- og skjønnhetsredaktør Cosmopolitan.- Redken proteinspray. Den er jeg helt avhengig av, ellers får jeg så tørt hår, sier komiker Sigrid Bonde Tusvik.Musikkartist og MGP-aktuelle Silya Nymoens favoritt er en god, gammel kjenning. - Elnett-hårspray. For å få 50-tallslooken jeg har i kveld, trenger du imidlertid også litt tålmodighet og en krølltang, legger hun til.Anbjørg Sætre Håtun, tv-profil, tror gode rutiner kan gjøre forskjellen. - Jeg vasker håret bare to ganger i uka, for at det ikke skal bli tørt, og jeg bruker ikke så mye såpe og sånn i det. Men jeg liker veldig godt sjampoen og balsamen i glam blonde-serien fra Redken. (Artikkelen fortsetter under bildet.)

Den heteste frisyren nå

Stylist og makeupartist Storm Pedersen har et mer generelt tips.- Hold det naturlig. Du kan bruke så mye produkter du bare vil, men resultatet bør se naturlig ut, understreker han. Og hva som er sesongens heteste frisyre er han ikke i tvil om.- Wetlooken. Den funker selv på dårlige hårdager, og det beste av alt er at den er ikke vanskelig å få til selv heller.Musikkartist Lise Karlsnes, som nå er klar for finalen i Melodi Grand Prix, synes definitivt du burde prøve deg på en ny sveis denne våren.- Jeg elsker stylingproduktene fra Aveda. Men mitt beste hårtips er egentlig ikke å være så selvhøytidelig. Det er bare hår, og det gror ut igjen, minner hun om. Hva er ditt favorittprodukt? Del det gjerne med andre KK.no-lesere i kommentarfeltet under.

Mer OFW

Moteuken i Oslo gikk igjen av stabelen mandag kveld. KK.no var selvfølgelig der på åpningskvelden. Se alle bildene fra catwalken og den røde løperen - tidligere Idol-deltaker Margareth Berger var nesten ikke til å kjenne igjen. Vi spurte også motekjendisene hva de var mest fornøyd med når det gjaldt kveldens antrekk.Tirsdag kveld var vi på HENNEs utdeling av Nåløyet-prisen, hvor Rachel Nordtømme vakte oppsikt i sin nye kjole. Vi fikk også se siste sprell fra Fam Irvoll.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer