Bli Ny Med Kk

Alle gode ting er tre

Marie (33) trengte ny garderobe, og nektet å gi opp drømmen om en bli-ny-dag. Derfor skrev hun til KK hele tre ganger.

Alle gode ting er tre
Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lise Austin. Hår: Alex frisør v/Elisabeth. Makeup: Karen Eriksen.)PERSONLIGE DATANavn: Marie Elisabeth OlsenAlder: 33Bosted: GjøvikSivilstatus: Samboer, to barnYrke: SykepleierHøyde: 169 cmStørrelse: 36/38Interesser: Familie, venner og trening«Dette er tredje gangen jeg skriver til KK. Jeg vet det er stor pågang, men jeg gir ikke opp drømmen om at jeg en dag kanskje kan bli den heldige utplukkede,» skrev Marie Elisabeth Olsen i brevet. Som mor til en jente på fem år og en gutt på ti måneder har Marie minimalt med tid til egenpleie og trening. – Dette er virkelig en drømmedag for meg. Det er ren luksus å ha en hel dag bare til seg selv. Marie går som regel kledd i olabukser og enkle gensere. – Jeg lurer på alt. To barnefødsler har satt spor og klesbudsjettet blir stramt, forteller hun. Tobarnsmoren ønsket seg derfor hjelp og råd slik at hun kan sette sammen en kledelig og mer helhetlig garderobe.Marie Elisabeths antrekk på bildet i toppen består av en piratbukse med knapper i siden (kr 400) til lang trøye med bryterrygg og blondekanter (kr 200, begge fra Popin). Jeansjakke til kalde dager (kr 600, CCDK) som er kroppsnær og kort. Høye boots (kr 1095, Roots).KLESTIPSVarme bruntoner er supert til Marie, som tidligere hadde mye svart i garderoben. Brunt er flott til jeansblått, som hun bruker mye, men også til turkis, lilla og varme jordfarger. Dennye hårfargen gjør at Marie kan bruke flere farger enn hun har brukt tidligere. Hun kanogså kombinere brunt og svart utover høsten. Marie har en flott figur og kan bruke det meste, men kan med fordel blir mer vågal i klesvalgene. Marie lurte på om fargen på veske og sko bør være det samme. Det trenger den ikke, selv om det skaper en fin helhet. Men et par lilla sko, eller en annen sterk farge, kan være lekkert til et antrekk hvor vesken går i basefargen.SMINKETIPSVarme farger og gylne toner går også igjen i makeupen. En concealer er brukt underøynene. Den demper de mørke partiene og dekker over ujevnheter, før en makeupkrem legges over hele ansiktet. Gullfarget øyeskygge over hele lokket, og brunt legges i globallinjen, det gir et mer åpent blikk. Brun kajal langs vipperanden både oppe og nede, og brunsvart maskara. En terrakottafarget rouge på kinnbeina. Leppene er tegnet opp med lipliner og fylt med en terrakottafarget leppestift. Husk at rouge og leppestift i samme fargetone gir helhet til makeupen.HÅRTIPSKrøller er vakkert og spesielt, og Marie har perfekte korketrekkerkrøller. Men det er ikkeså lett å få fasong på håret, krøllene lever sitt eget liv. Håret er derfor klipt og gradert så volumet skal komme på riktig plass i forhold til ansiktsformen. Lengden er beholdt bak, men klipt inn så halsen blir markert. Midtskillet er blitt sidelugg. Fargen er forandret til en mørk tone innerst. I tillegg er det brukt en gyllenblond farge som gir et fantastisk spill. Krøller har lett for å virke tørre, derfor er det lurt å bruke en krem som samler håret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer