Bli Ny Med Kk

Alle gode ting er tre

Marie (33) trengte ny garderobe, og nektet å gi opp drømmen om en bli-ny-dag. Derfor skrev hun til KK hele tre ganger.

Alle gode ting er tre
Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lise Austin. Hår: Alex frisør v/Elisabeth. Makeup: Karen Eriksen.)


PERSONLIGE DATA
Navn: Marie Elisabeth Olsen
Alder: 33
Bosted: Gjøvik
Sivilstatus: Samboer, to barn
Yrke: Sykepleier
Høyde: 169 cm
Størrelse: 36/38
Interesser: Familie, venner og trening

«Dette er tredje gangen jeg skriver til KK. Jeg vet det er stor pågang, men jeg gir ikke opp drømmen om at jeg en dag kanskje kan bli den heldige utplukkede,» skrev Marie Elisabeth Olsen i brevet. Som mor til en jente på fem år og en gutt på ti måneder har Marie minimalt med tid til egenpleie og trening. – Dette er virkelig en drømmedag for meg. Det er ren luksus å ha en hel dag bare til seg selv. Marie går som regel kledd i olabukser og enkle gensere. – Jeg lurer på alt. To barnefødsler har satt spor og klesbudsjettet blir stramt, forteller hun. Tobarnsmoren ønsket seg derfor hjelp og råd slik at hun kan sette sammen en kledelig og mer helhetlig garderobe.

Marie Elisabeths antrekk på bildet i toppen består av en piratbukse med knapper i siden (kr 400) til lang trøye med bryterrygg og blondekanter (kr 200, begge fra Popin). Jeansjakke til kalde dager (kr 600, CCDK) som er kroppsnær og kort. Høye boots (kr 1095, Roots).

KLESTIPS
Varme bruntoner er supert til Marie, som tidligere hadde mye svart i garderoben. Brunt er flott til jeansblått, som hun bruker mye, men også til turkis, lilla og varme jordfarger. Den
nye hårfargen gjør at Marie kan bruke flere farger enn hun har brukt tidligere. Hun kan
også kombinere brunt og svart utover høsten. Marie har en flott figur og kan bruke det meste, men kan med fordel blir mer vågal i klesvalgene. Marie lurte på om fargen på veske og sko bør være det samme. Det trenger den ikke, selv om det skaper en fin helhet. Men et par lilla sko, eller en annen sterk farge, kan være lekkert til et antrekk hvor vesken går i basefargen.

SMINKETIPS
Varme farger og gylne toner går også igjen i makeupen. En concealer er brukt under
øynene. Den demper de mørke partiene og dekker over ujevnheter, før en makeupkrem legges over hele ansiktet. Gullfarget øyeskygge over hele lokket, og brunt legges i globallinjen, det gir et mer åpent blikk. Brun kajal langs vipperanden både oppe og nede, og brunsvart maskara. En terrakottafarget rouge på kinnbeina. Leppene er tegnet opp med lipliner og fylt med en terrakottafarget leppestift. Husk at rouge og leppestift i samme fargetone gir helhet til makeupen.

HÅRTIPS
Krøller er vakkert og spesielt, og Marie har perfekte korketrekkerkrøller. Men det er ikke
så lett å få fasong på håret, krøllene lever sitt eget liv. Håret er derfor klipt og gradert så volumet skal komme på riktig plass i forhold til ansiktsformen. Lengden er beholdt bak, men klipt inn så halsen blir markert. Midtskillet er blitt sidelugg. Fargen er forandret til en mørk tone innerst. I tillegg er det brukt en gyllenblond farge som gir et fantastisk spill. Krøller har lett for å virke tørre, derfor er det lurt å bruke en krem som samler håret.
FØR: Marie har vakre korketrekkerkrøller.
FØR: Marie har vakre korketrekkerkrøller. Vis mer
ETTER: -Håret er like fint i dag, og det første jeg gjorde var å kjøpe leppestiften.
ETTER: -Håret er like fint i dag, og det første jeg gjorde var å kjøpe leppestiften. Vis mer
Myke støvler som passer godt til både smale og brede legger (kr 1500, Bianco).
Myke støvler som passer godt til både smale og brede legger (kr 1500, Bianco). Vis mer
Kjole i supertynn bomull med broderte speilbiter. Kjolen (kr 600, CCDK) har høyt markert liv og glidelås i siden, og skjørtet er dobbelt. Over skuldrene en strikkejakke (kr 200, Vero Moda). Lekre sko med metalldetaljer (kr 600, Bianco) og et stort perlearmbånd (kr 100, Popin).
Kjole i supertynn bomull med broderte speilbiter. Kjolen (kr 600, CCDK) har høyt markert liv og glidelås i siden, og skjørtet er dobbelt. Over skuldrene en strikkejakke (kr 200, Vero Moda). Lekre sko med metalldetaljer (kr 600, Bianco) og et stort perlearmbånd (kr 100, Popin). Vis mer
Sukkertøystripete kjole/tunika i bomullsjersey med markert midje (kr 300) til rette linbukser (kr 300, begge fra Vero Moda). Kjede som tar op fargene i kjolen (kr 140, Pieces by Bestseller) og høye støvletter med glidelås i siden (kr 1200, Bianco). Heklet veske (kr 200, Popin).
Sukkertøystripete kjole/tunika i bomullsjersey med markert midje (kr 300) til rette linbukser (kr 300, begge fra Vero Moda). Kjede som tar op fargene i kjolen (kr 140, Pieces by Bestseller) og høye støvletter med glidelås i siden (kr 1200, Bianco). Heklet veske (kr 200, Popin). Vis mer
Dekorativt belte (kr 350, Popin).
Dekorativt belte (kr 350, Popin). Vis mer
Kjempesøte øredobber (kr 300, Hult Qvist) som har alle farger som passer godt til Maries nye brune basisgarderobe. Curly Sexy Hair definerer krøllene, gjør håret verken stivt eller klissete. Legges i håndkletørret hår (kr 200, Alex).
Kjempesøte øredobber (kr 300, Hult Qvist) som har alle farger som passer godt til Maries nye brune basisgarderobe. Curly Sexy Hair definerer krøllene, gjør håret verken stivt eller klissete. Legges i håndkletørret hår (kr 200, Alex). Vis mer
Semsket veske til småsaker (kr 400, Popin).
Semsket veske til småsaker (kr 400, Popin). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer