Mote

Alle hatet denne skoen tidligere

Men nå hermer alle etter dem.

Før hatet alle disse skoene, men nå er det flere designere som kaster seg over dette designet. Også kjedebutikkene lager mange etterligninger. Foto: All Over Press
Før hatet alle disse skoene, men nå er det flere designere som kaster seg over dette designet. Også kjedebutikkene lager mange etterligninger. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
De er beige, de er lodne, de kunne kanskje passet til en romfartsdrakt, men de er uansett et udødelig samtaleemne i moteverdenen. Hva er det det er snakk om?UGGs selvfølgelig. De har mye omdiskutert etter at de kom for noen år siden. Det ble blant annet sagt at de hadde for dårlig støtte og var derfor helseskadelig hvis du brukte dem ofte. Andre mente at skoene var så stygge at du rett og slett burde kaste dem.

Jimmy Choo og Stella McCartney har kastet seg på

I år igjen dukker det opp UGGs på hvert gatehjørne i tillegg til at designerne skal herme etter dem. Designere som Stella McCartney har designet sin egen versjon av skoene, mens alle kjedebutikkene produserer sine egne, billigere utgaver av skoene.Til og med Jimmy Choo, som var gjestedesigner for Hennes & Mauritz i fjor, har gått inn i et samarbeid med australske UGG og designet en egen utgave av UGGsene.- Bortsett fra Jimmy Choo er Ugg de eneste skoene jeg har av et annet merke i min garderobe. Vi er veldig fornøyde med å ha klart å forene det beste fra begge merker, den legendariske komforten som Ugg tilbyr i ekte Jimmy Choo’s ånd, har Jimmy Choo-gründer Tamara Mellon tidligere uttalt til Marie Claire. Du kan finne Jimmy Choo-utgaven av UGGs her.

Trendtopp-leserne er litt uenig

De fleste kjendisene har også kastet seg over UGGsene, og bruker de uansett hvordan været er. De lodne klumpene har blant annet funnet veien til føtter som Kelly Osbourne, Ashley Tisdale og Sarah Jessica Parker.På Trendoppen er leserne noe uenig om hva de syns om UGGsene på kjendisene. Men de fleste mener at det ikke er så mye å gå etter, spesielt ikke om sommeren.- Uggs er så utrolig styggt! Det ødelegger et helt antrekk, mener «Maren».Se bilder av mange av kjendisene som bruker UGGs her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer