Jimmy Choo

Allerede på Finn.no

...Og prisene er skrudd i været.

Allerede på Finn.no
Publisert
Sist oppdatert
Lørdag morgen var det klart for storinntrykk av fashionistaer på H&M rundt om i landet.

Orket du ikke?

Den mye omtalte Jimmy Choo-kolleksjonen var klar for butikkhyllene, og køene var lange for dem som ville få tak i en godbit.Er du en av dem som ikke klarte å stå opp i otta i helgen, så er det likevel ikke for sent.Vel og merke hvis du har litt ekstra penger til overs.For allerede etter kort tid var Choo-produktene til salg på Finn.no.Et raskt søk på «torget» gir treff på nærsagt alle skomodellene, samt flere kjoler og vesker.Men det straffer seg selvsagt litt å være sent ute.Les også: Her er plaggene de slåss om

Høye priser

Kjøper du produktene av privatpersoner, mister du selvsagt bytte- og reklamasjonsrett.Dessuten er prisene til dels skrudd i været.For et av parene med stiletter må du for eksempel ut med 2000 kroner for en variant som egentlig koster 1000.Også på Ebay.com selges nå produktene til dobbel pris, ifølge Daily Mail.Da kan det heller lønne seg å følge med på H&Ms egne nettsider.For selv om flere av de mest ettertraktede designervarene nå er utsolgt, kan du likevel finne godbiter i kjedens egen nettbutikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer