Oslo Runway:

Alt du trenger å vite om den norske moteuka

14. august er vi klare for en ny runde!

OSLO RUNWAY: I midten av august vil norske designere vise sine kolleksjoner for våren 2019 i Oslo. Foto: Foto: Indigital Images/Oslo Runway
OSLO RUNWAY: I midten av august vil norske designere vise sine kolleksjoner for våren 2019 i Oslo. Foto: Foto: Indigital Images/Oslo Runway Vis mer
Publisert

Midt i august sparkes den norske moteuken Oslo Runway av nok en gang. Tidligere lå Oslo Runway under pr-byrået This is PR, men er nå etablert som et eget selskap.

Active Brands, Norwegian Fashion Hub og Varner er kommet inn på eiersiden sammen med gründerne av Oslo Runway: Ditte Kristensen, Ida Jordet Lamond, Katrine Kvalsund og Kristina Nordbæk.

LOCATION

I løpet av de siste årene har Oslo Runway strukket seg fra en til tre dager og flere kjente og ukjente designere har fått vist frem sine kolleksjoner.

Det hele startet i Kulturkirken Jakob og siden har de blant annet holdt visninger i Operaen, Sentralen i Oslo og Munchmuseet.

I år vil flere visninger finne sted i statsbygningen Bankplassen 4. Bygget har stått tomt siden september 2017 og i en pressemelding skriver Oslo Runway at det gleder seg til å vekke liv i bygningen.

«Bankbygget er i hugget, norsk granitt og marmor, og er en av Norges mest gjennomarbeidede og kostbart utstyrte bygninger, selv i internasjonal målestokk», står det også.

DESIGNERE

Designerne som er valgt ut til å vise frem kolleksjonene sine har vært med på det før - med ett unntak. Pia Tjelta kommer nemlig til å holde sin aller første visning av egen kolleksjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer