Leggings

Alt du trenger er en saks!

Se hvordan gamle leggings og tights kan få et helt nytt liv!

GI NYTT LIV TIL GAMLE TIGHTS: Ved å klippe av en liten del av tightsen kan du gjøre den om til en magekort topp. Se hvordan lenger ned i saken.  Foto: Tone Ruud Engen
GI NYTT LIV TIL GAMLE TIGHTS: Ved å klippe av en liten del av tightsen kan du gjøre den om til en magekort topp. Se hvordan lenger ned i saken. Foto: Tone Ruud Engen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.no: Tights - et mer omdiskutert plagg skal du lete lenge etter.

Til tross for at legene har advart mot den, og moteekspertene ikke er helt overbevist, har likevel de fleste av oss en god del tights og leggings liggende i klesskapet.

Ja, og hvis du ikke bruker de lenger, kan de få et nytt liv - som genser!

LES OGSÅ: Finn den perfekte 17. mai-kjolen

La gamle leggings komme til nytte!

Ja, til og med hvis du fortsatt bruker leggingsen (om det så bare er når du er alene hjemme en søndagskveld), så har du helt sikkert flere som ikke blir brukt lenger. 

Så, hvorfor ikke gjøre den om til en søt, magekort genser til når været blir litt varmere?

Da kan du kanskje også få brukt de fargesprakende leggingsene du en gang kjøpte - som viste seg ikke å passe til noe som helst, eller du kan bruke en enkelt sort.

Og ikke la deg skremme av at den blir magekort!

Som KK.no har skrevet om tidligere, trenger ikke en magekort genser eller topp gi deg assosiasjoner til 90-tallets buffalosko og synlige g-strenger. Med de rette buksene - gjerne et par slitte jeans som er litt høye i livet, viser du bare en liten og uskyldig glippe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer