Giftet seg med Justin Bieber:

Alt om Hailey Biebers brudekjole

20 mennesker jobbet på kjolen.

GIFT: Hailey og Justin Bieber giftet seg i september. Foto: Skjermdump fra Instagram @haileybieber
GIFT: Hailey og Justin Bieber giftet seg i september. Foto: Skjermdump fra Instagram @haileybieber Vis mer
Publisert

30. september 2019 giftet Hailey Baldwin (22), datter av skuespiller Stephen Baldwin (53), seg med artisten Justin Bieber (25).

Vel, teknisk sett giftet paret seg i 2018 i et rådhus i New York, men det var først i september at den store festen ble holdt. Det var også her vi for første gang fikk sett Hailey i brudekjole.

- Jeg har laget flere rød løper-kjoler for spesielle anledninger, men dette er den første brudekjolen jeg har laget, sier Off-White-designer Virgil Abloh til Vogue og forteller at han ønsket å skape noe gøy og ungt, men samtidig tradisjonelt.

Det amerikanske motemagasinet fikk være med til atelieret til Off-White i Milano hvor Sabrina Mandelli, designer i Off-White, kunne fortelle om selve prosessen.

- Det hele begynte for ett år siden. Ti mennesker har jobbet på kjolen mens ti andre har jobbet med sløret.

Foto: Skjermdump fra Vogue på YouTube
Foto: Skjermdump fra Vogue på YouTube Vis mer

Ikke bare er det fantastiske detaljer på selve kjolen, men sløret, som strekker seg utover hele gulvet, har noen iøynefallende detaljer sydd inn. Deriblant ordene «till death do us part». På norsk blir det «til døden skiller oss ad». Ordene er rammet inn med anførselstegn, noe som er Off-Whites kjennetegn.

Det samme er også gjort på selve kjolen, bare at det står «wedding dress» nede på ryggen. På kjolen vil du også finne blonder, perler og blomster, samt Off-Whites logo i form av noen piler som møtes.

Foto: Skjermdump fra Vogue på YouTube
Foto: Skjermdump fra Vogue på YouTube Vis mer

Ville ikke ha brudekjoledesigner

I samme intervju med Vogue forteller Hailey Bieber at hun ikke ønsket seg en brudekjoledesigner.

- Jeg ville at Virgil (Abloh) skulle gjøre kjolen min. Stilen min er en så stor del av hvem jeg er, og Virgil har alltid forstått det.

Foto: Skjermdump fra Vogue på YouTube
Foto: Skjermdump fra Vogue på YouTube Vis mer

Hun var bestemt på å ha lange ermer og en åpen rygg, ellers har hun og teamet jobbet med ulike ideer på veien.

En uke etter bryllupet, la Hailey ut de første bildene av hun og Justin iført kjole og smoking. Så langt har nesten 11 millioner mennesker likt bildene hun har delt. Det er tydelig at dette var noen etterlengtede øyeblikk for fansen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer