Susanne Holzweiler:

- Andreas spurte om vi skulle starte butikk, men siden vi ikke hadde nok penger til det, ble det agentur i stedet

Susanne og broren Andreas startet Holzweiler for 11 år siden. I dag er så godt som hele familien ansatt - og tatovert med firmaets logo.

SUSANNE HOLZWEILER: - Jeg jobber nok mye mer enn de fleste, men det er livsstil, og jeg elsker det. Nå har jeg også lært meg å sette grenser, sier Susanne til KK. Foto: Astrid Waller
SUSANNE HOLZWEILER: - Jeg jobber nok mye mer enn de fleste, men det er livsstil, og jeg elsker det. Nå har jeg også lært meg å sette grenser, sier Susanne til KK. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Jeg elsker dette stedet!

Solen gjør en halvhjertet gjerning med å lyse opp en stille Lysaker brygge, som ligger forlatt og uvirksom i det kjølige høstværet. Borte er summingen av sommer, men i ett lokale summer det uansett årstid. Her ved vannkanten holder Holzweiler til, og folkene bak det norske klesmerket har ikke akkurat ligget på latsiden den siste tiden.

Susanne Holzweiler Røe rakk nylig akkurat å lande hjemme i Oslo mellom innsalgsjobber i New York og Net-a-Porter-møter i London. Nå er hun hjemme igjen, men kalenderen er stappfull. Høst betyr reising for en som jobber i motebransjen, og Holzweiler er i ferd med å markere seg internasjonalt, etter å ha tatt Norge med storm. Det er kanskje ikke full storm i resten av verden ennå, men det brygger i hvert fall opp til frisk bris. Kanskje til og med kuling. Susanne smir mens jernet er varmt, og nå er det brennhett. Hun liker det sånn.

- Vi har bygget sten for sten. Nå går det bra, og jeg kan bruke tid på å være kreativ. Endelig har jeg virkelig drømmejobben i egen bedrift. Det har tatt ti år.

LES OGSÅ: - Når det gjelder det å skulle skille seg ut, så er det nok mange som skorter det til

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer