Bli ny:

Anette ble ny med KK: Se hvor flott hun ble med ny sveis!

Anette har stort sett hatt samme hårsveis hele livet og var klar for en forandring! I tillegg ville hun bytte ut jeans og joggesko med sprekere antrekk.

BLI NY: Anette (46) ble ny med KK! Se hvor stilig hun ble med ny frisyre og hårfarge! FOTO: Astrid Waller (styling: Afaf Ali. Hår: Nina Miljanic. Makeup: Moa Evelina Larsson). FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Anette (46) ble ny med KK! Se hvor stilig hun ble med ny frisyre og hårfarge! FOTO: Astrid Waller (styling: Afaf Ali. Hår: Nina Miljanic. Makeup: Moa Evelina Larsson). FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Jeg er veldig fornøyd med at jeg har gått ned 11 kilo det siste året. Ellers er jeg blitt såpass voksen og trygg på meg selv at jeg har lært meg å akseptere ting som de er, forteller Anette (46) til KK og legger til:

Anette Gulbrandsen:

  • Alder: 46 år
  • Høyde: 164,5 cm
  • Størrelse: 40/42
  • Hjemsted: Våler i Østfold
  • Sivilstatus: Gift, to voksne gutter
  • Yrke: Assistent i barnehage

- Håper denne dagen blir en fin opplevelse som jeg kan leve lenge på.

Anette er en positiv, utadvendt og litt vimsete dame, og vil beskrive seg selv som en enkel sjel som er opptatt av at de rundt meg har det bra.

- Den fineste komplimenten jeg har fått, er at jeg virkelig ER verdens beste mamma.

- Praktisk og kjedelig er ord som oppsummerer klesstilen min ganske godt. Jeg liker at stilen min er behagelig, men ender stort sett alltid opp i jeans og joggesko. Aner ikke hva jeg egentlig kler, derfor blir det ofte det samme.

Anette lar seg inspirere av folk som har en gjennomgående western-stil. Hun bruker sjeldent sminke, og kan ikke noe særlig om det. Derfor håper hun å lære meg å legge en enkel hverdagsmakeup.

- Jeg har mer eller mindre hatt samme frisyre hele livet, og sist jeg var hos frisøren, var i september i fjor, da stusset jeg håret litt. Vil helst ikke klippe meg helt kort, men er villig til å få både ny sveis og farge, sier hun.

LES OGSÅ: Se så flott Angelica ble med den nye, kule frisyren!

Se forandringen og alle bildene nederst i saken!

STILTIPS!

- Anette har gått gjennom en tøff periode i livet, så vi ville gi henne en selvtillitsboost. Vi ga henne en mer glamorøs stil som kler henne og den nye frisyren hennes veldig godt. Både sterke farger og feminine materialer som silke gir uttrykket vi er ute etter. Anette har ofte endt opp med bukser som er for store i beina. Vi fant et par ankellange varianter som satt bra og passet godt til fasongen hennes, sier Afaf Ali, som er stylist.

ANETTE HAR PÅ SEG: Kjole (kr 400, Vero Moda), bukse (kr 400) og veske (kr 250, begge fra Lindex). FOTO: Astrid Waller
ANETTE HAR PÅ SEG: Kjole (kr 400, Vero Moda), bukse (kr 400) og veske (kr 250, begge fra Lindex). FOTO: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS!

- Anette hadde hatt samme frisyre og farge veldig lenge, så vi ville gi henne en ny stil som kler henne. Vi gikk for en varm og mørkere brunfarge som passer veldig godt til hudtonen hennes. Den nye hårfargen gir glød og farge til ansiktet. Hun ble klippet kortere for å en sunn og fresh look. I tillegg fikk hun en skrålugg i front for å skape en tydeligere stil og ramme til fjeset. Håret ble stylet med produkter som gir glans for å få fram den nye fargen, sier Nina Miljanic, som er frisør.

LES OGSÅ: 3 frisører om sommerens hårtrender - én trend er på vei ut!

ANETTE HAR PÅ SEG: Kjole (kr 350, Vero Moda) og sandaler (kr 1300, Minelli). FOTO: Astrid Waller
ANETTE HAR PÅ SEG: Kjole (kr 350, Vero Moda) og sandaler (kr 1300, Minelli). FOTO: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS!

- Anette ville lære seg å legge hverdagssminke som ikke tar for lang tid. Vi la primer og foundation i ansiktet for en jevn og fin base. På kinnenes høyeste punkt la vi en rouge for å gi varme og farge til ansiktet. Langs den øvre vippekanten gikk vi for en eyeliner. Dette gjør at vippene ser fyldigere ut. Deretter påførte vi maskara. Leppene fikk en lipgloss som gir både farge og fukt, sier Moa Evelina Larsson, som er makeupartist.

LES OGSÅ: 10 sminketips som får deg til å se yngre ut

Slik gjør du sminken!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer