Cannes Filmfestival

Angelina var best kledd i Cannes

Filmskuespilleren topper best kledd-liste – men ikke i gallakjole.

BEST KLEDD: Angelina Jolie best kledd akkurat nå, ifølge brukerne av KK.no sin motetjeneste Trendtoppen. Foto: All Over Press
BEST KLEDD: Angelina Jolie best kledd akkurat nå, ifølge brukerne av KK.no sin motetjeneste Trendtoppen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TRENDTOPPEN:

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren KK.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.

Stem på og si din mening om antrekkene, og du er med på å bestemme hvem som havner på best kledd-listen – eller i verste fall på verst kledd-listen.

Stem her!

Hva synes du om Angelina Jolie i Ferragamo?

Det er ikke første gangen Angelina Jolie topper lister. Denne gangen er det imidlertid ikke for å være mest sexy, men best kledd. LES OGSÅ: Denne nordmannen er kongen av Cannes

Nr. 1 i Cannes

I skrivende stund har skuespilleren kjent fra «Tomb Raider»-filmene førsteplassen på KK.no’s motetjeneste Trendtoppen. Av alle de vakre gallakjolene i Cannes - fra Jane Fondas (72) fantastiske Pucci-kjole til den vakre rød løper-kjolen til Uma Thurman - er det altså Angelinas hverdagsfine omslagskjole som troner øverst.SE OG STEM på alle Cannes-kjolene på Trendtoppen ved å klikke her.

- Endelig noe annet enn svart

Den pudderfargede, knelange Ferragamo-kjole har fått så mange som 90 prosent til å klikke på «elsker det»-knappen.- Jeg hopper i stolen hver gang jeg ser henne i noe annet enn svart. Denne funket kjempebra til henne. Jeg liker snitt og farge til henne, skriver Tulla.SE OGSÅ: Slik blir du fin i nude- Fantastisk flott. Jeg elsker å se henne i noe annet enn sort, og denne fargen var utrolig flott til henne, kommenterer Tina.- Fint og enkelt, og beige funket på henne. Liker beltet og smykkene til, skriver Bigmouth.- Simpelthen elsker denne kjolen! er Esse sin kommentar. Se store bilder av antrekket her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer