Designere

Anglomaniaen herjer

Britisk mote blir feiret i verdens motemetropol.

Anglomaniaen herjer
Publisert
Sist oppdatert
Skal du til New York denne våren, er du nødt til å ta turen til the Metropolitan Museum of Art, eller the Met som det kalles. Dette er et av verdens mest ærverdige museer, og i år er britisk mote den store tematikken. Den store utstillingen viser britisk motehistorie fra 1976 og fram til i dag. Hva sier du til debutkolleksjonen til pønkens grande dame Vivienne Westwood eller Christian Diors sjefsdesigner John Galliano?

 • Stor bildespesial med britisk mote

  Dette er et høydepunkt for enhver med mote- kostyme og tekstilinteresse.

  Noen av designere som stiller ut er Alexander McQueen, Hussein Chalayan (selv om han er tyrkisk, arbeider han med engelske tradisjoner),Philip Treacy og Christopher Bailey for Burberry.

  Utstillingen viser alt fra britiske dandyer, klassiske dresser som den til hertugen av Windsor, opptredenen til den typiske britiske gentleman, den eklektiske pønken og vakre og overdådige kjoler som dem til prinsesse Margaret og prinsesse Diana.

  Bli med på feiringen og kle deg i rødt, blått og hvitt. Til buttons, morsomme t-skjorter med bandmotiver og skotske ruter, blir du en skikkelig trendskreppe som viser at du har forstått motesignalene. Eller hva med å få fram ditt kongelige jeg og lage en pappkrone med plastbiter som forestiller smaragder, rubiner og edelstener? Du vil se ut som dronning Elizabeth på et blunk.


  «Bare det moderne blir gammeldags.
  Oscar Wilde  Alexander McQueen høst-vinter 2006.
  Alexander McQueen høst-vinter 2006. Vis mer
  Vivienne Westwood vår- sommer 2006.
  Vivienne Westwood vår- sommer 2006. Vis mer
  Jean- Charles de Castelbajac vår- sommer 2006.
  Jean- Charles de Castelbajac vår- sommer 2006. Vis mer
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer