Bella Hadid:

Angrer bittert på plastisk kirurgi som 14-åring

I et nytt intervju med Vogue innrømmer Bella Hadid (25) at hun har fikset på utseendet sitt.

ANGRER: Bella Hadid forteller at hun angrer på den plastiske kirurgien hun fikk utført som 14-åring. FOTO: NTB
ANGRER: Bella Hadid forteller at hun angrer på den plastiske kirurgien hun fikk utført som 14-åring. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har lenge eksistert en rekke spekulasjoner om Bella Hadids modellansikt. Blant annet at hun har gjennomført en neseoperasjon.

Nå innrømmer supermodellen for første gang at hun fikk utført nettopp dette da hun var 14 år. Hun har tidligere nektet for at hun har gjort endringer på ansiktet.

- Jeg skulle ønske at jeg hadde beholdt nesen til forfedrene mine. Jeg tror jeg ville ha vokst med den, sier Bella Hadid til Vogue i et ferskt intervju.

Hun er datter av nederlandske Yolanda Hadid og palestinske Mohamed Hadid.

Ifølge Insider har det også gått rykter om at 25-åringen har gjennomført andre typer kosmetiske inngrep i ansiktet, som fillers og ansiktsløft.

– Folk tror jeg har fucket med ansiktet mitt på grunn av ett bilde av meg som tenåring, hvor jeg så oppblåst ut. Jeg er ganske sikker på at du ikke ser lik ut nå som du gjorde da du var 13. Jeg har aldri brukt filler. La oss bare få slutt på ryktene, sier Hadid.

I intervjuet med Vogue forteller supermodellen også at hun opplever følelser av «imposter- syndrom»:- Folk fikk meg til å føle at jeg ikke fortjente noe av det jeg har oppnådd. Folk har alltid noe å si, men det jeg har å si er at jeg alltid har blitt misforstått i bransjen min og av menneskene rundt meg, sier Hadid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer