ELEGANT: Ankelstøvletter kan brukes til alt! Men det er lekkert å gå for en sigarettbukse som stopper akkurat over støvletten for en lekrere silhuett.  Foto: Scanpix og Produsentene.
ELEGANT: Ankelstøvletter kan brukes til alt! Men det er lekkert å gå for en sigarettbukse som stopper akkurat over støvletten for en lekrere silhuett. Foto: Scanpix og Produsentene.
Høstmote

Ankelstøvlettene som sikrer antrekket ditt

Det er de svarte du bør gå for denne sesongen!

STYLEMAG.NO: Er det ett par sko du bør investere i denne sesongen, bør du gå for et par ankelstøvletter.

De passer like bra til en middag med kjæresten, som til hverdags.

Har du problemer med å gå med altfor høye hæler, anbefaler vi at du går for en hæl som er tykk. Jo tykkere hæl, jo mer behagelig å ha på seg!

Shop stilen her:

SORT OG ENKELT: De er både og elegante å ha på benet, og passer til alt. Her har du mange å velge mellom. Foto: Produsentene.
SORT OG ENKELT: De er både og elegante å ha på benet, og passer til alt. Her har du mange å velge mellom. Foto: Produsentene. Vis mer

FRA VENSTRE: Støvler fra Humat, kr 1195. Støvler fra NLY Shoes, kr 499. Støvler med spiss tupp fra Zara, kr 1195. Støvler i teddystoff fra NLY Shoes, kr 424. Støvler i lakk fra ATP Atelier, kr 3195.

Ankelstøvlettene som sikrer antrekket ditt

FRA VENSTRE: Støvler fra H&M, kr 399. Støvler med glidelås fra NLY, kr 499. Støvler med spenne fra Tiger of Sweden, kr 2695. Støvler i lakk fra H&M, kr 399. Støvler i brunt fra Zara, kr 995. 

Slik bærer du trenden: 

FRA NEW YORK FASHION WEEK: En fotsid, florlett kjole og masse smykker kan være kult til et par ankelstøvletter. Foto: Wenn.com
FRA NEW YORK FASHION WEEK: En fotsid, florlett kjole og masse smykker kan være kult til et par ankelstøvletter. Foto: Wenn.com Vis mer

Fra catwalken:

LA DEG INSPIRERE: Carven har sokker i støvlettene, mens Louis Vuitton går for en 60-talls inspirert look og Isabel Marant sverger til bluser med kniplinger og bukser med høyt liv. Foto: Scanpix.
LA DEG INSPIRERE: Carven har sokker i støvlettene, mens Louis Vuitton går for en 60-talls inspirert look og Isabel Marant sverger til bluser med kniplinger og bukser med høyt liv. Foto: Scanpix. Vis mer

Til forsiden