Aurora:

Ankom Oscar-utdelingen i hjemmelaget antrekk

Den norske sangstjernen har laget antrekket sammen med søsteren.

OSCAR 2020: Den norske sangstjernen Aurora er på plass i Los Angeles for å opptre på den prestisjefylte utdelingen. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2020: Den norske sangstjernen Aurora er på plass i Los Angeles for å opptre på den prestisjefylte utdelingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norske Aurora Aksnes (23) har fans over hele verden, men mange ble for alvor kjent med gullstrupen etter at hun medvirket i suksessfilmen Frozen 2. Da sang hun nemlig låten «Into The Unknown» med selveste Idina Menzel (48).

Hun er faktisk å høre jevnt gjennom hele filmen i form av et kall til filmens hovedkarakter «Elsa».

Nå er Aurora klar for den gjeveste prisutdeling av dem alle: Oscar-utdelingen. Ikke bare er hun gjest, men hun skal også fremføre låten som er nominert til en Oscar.

Hjemmelaget antrekk

«Running With The Wolves»-sangeren var blant de første til å ankomme Oscar-løperen i Los Angeles 9. februar. Der ble hun fotografert foran presseveggen med stjerner som Laura Dern og Billie Eilish på høyre og venstre side.

Etterpå beveget Aurora seg mot presseområdet og ble intervjuet av journalistduo fra People TV. De, som oss, har lagt merke til Auroras originale antrekk.

På den røde Oscar-løperen er det så å si bare antrekk fra verdenskjente designere å se, men sangeren tok et langt mer utradisjonelt valg! Hun og søsteren har nemlig designet hennes antrekk for i kveld. Og hodeplagget? Det kjøpte hun i en vintage-butikk for noen dager siden!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer