Aurora:

Ankom Oscar-utdelingen i hjemmelaget antrekk

Den norske sangstjernen har laget antrekket sammen med søsteren.

OSCAR 2020: Den norske sangstjernen Aurora er på plass i Los Angeles for å opptre på den prestisjefylte utdelingen. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2020: Den norske sangstjernen Aurora er på plass i Los Angeles for å opptre på den prestisjefylte utdelingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norske Aurora Aksnes (23) har fans over hele verden, men mange ble for alvor kjent med gullstrupen etter at hun medvirket i suksessfilmen Frozen 2. Da sang hun nemlig låten «Into The Unknown» med selveste Idina Menzel (48).

Hun er faktisk å høre jevnt gjennom hele filmen i form av et kall til filmens hovedkarakter «Elsa».

Nå er Aurora klar for den gjeveste prisutdeling av dem alle: Oscar-utdelingen. Ikke bare er hun gjest, men hun skal også fremføre låten som er nominert til en Oscar.

Hjemmelaget antrekk

«Running With The Wolves»-sangeren var blant de første til å ankomme Oscar-løperen i Los Angeles 9. februar. Der ble hun fotografert foran presseveggen med stjerner som Laura Dern og Billie Eilish på høyre og venstre side.

Etterpå beveget Aurora seg mot presseområdet og ble intervjuet av journalistduo fra People TV. De, som oss, har lagt merke til Auroras originale antrekk.

På den røde Oscar-løperen er det så å si bare antrekk fra verdenskjente designere å se, men sangeren tok et langt mer utradisjonelt valg! Hun og søsteren har nemlig designet hennes antrekk for i kveld. Og hodeplagget? Det kjøpte hun i en vintage-butikk for noen dager siden!

- Jeg liker å være komfortabel og å ha muligheten til å slå hjul når som helst, sier Aurora til journalistene når de spør om å få se skoene hennes.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun legger også til at antrekket er laget sammen med søsteren Viktoria Aksnes. Aksnes driver «Her by Victoria Aksnes», og har for anledningen laget denne buksedressen:

Vi oppdaterer saken så fort Oscar-opptredenen til Aurora er ute.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer