Anna Wintour

Anna Wintour: - Alle ryktene om meg er sanne

Amerikanske Vogues mektige sjefredaktør avslører flere hemmeligheter om seg selv...

LEGENDEN LETTER PÅ SLØRET: Vogues sjefredaktør Anna Wintour svarer på alt du måtte lure på i ny video. Se den lenger ned  i saken. Foto: REX/BPI/BPI/All Over Press
LEGENDEN LETTER PÅ SLØRET: Vogues sjefredaktør Anna Wintour svarer på alt du måtte lure på i ny video. Se den lenger ned i saken. Foto: REX/BPI/BPI/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Anna Wintour er en av motebransjens mektigste mennesker. Når amerikanske Vogues sjefredaktør sitter på første rad med mørke solbriller på nesetippen, hamrer hjertet litt ekstra i brystet til designerne.

For hva hun måtte mene om kjoler, kåper eller jakker har nemlig stor innflytelse på om det blir en hit eller ikke. Noe som også ble parodiert i filmen «The Devil Wears Prada» fra 2006.

Og om det er mint og korall, eller fromasj og bringebær som blir det nye store, kan i stor grad være Wintours fortjeneste.

Selv har hun hatt et langt kjærlighetsforhold til sine hudfargede sandaler, som har blitt hennes signatur, på lik linje med pasjeklippen og de sorte Chanel-brillene. Sandalene får hun også ha helt for seg selv - selv om hun stort sett alltid går i dem, har de ikke fått ben å gå på av så mange andre.

- Aldri svart fra topp til tå

Likevel har Wintour alltid hatt en lett mystisk aura rundt seg, og hun letter sjelden på sløret. Men i Vogues nye episode av 73 spørsmål, får vi svar på alt vi måtte lure på.

Her blir vi med henne på hennes kontor og rundt i gangene i magasinets lokaler i Conde Nast-bygningen på Times Square i New York - hele veien mens hun svarer på spørsmålene som stilles.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer