Anne Hathaway

Anne Hathaway om Devil Wears Prada-likheten

– Helt sprøtt, sier Hathaway om tilfeldigheten.

SLÅENDE LIKHET: Anne Hathaway minnet om rollefigur Andy Sachs da hun dukket opp på moteuken i New York tidligere i høst. FOTO: NTB.
SLÅENDE LIKHET: Anne Hathaway minnet om rollefigur Andy Sachs da hun dukket opp på moteuken i New York tidligere i høst. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Anne Hathaway dukket opp under moteuken i New York tidligere i høst i et nærmest identisk antrekk som rollefiguren hennes bar i filmen i The Devil Wears Prada tvang det nettet i knestående.

For det kunne jo ikke være tilfeldig? Eller?

For Michael Kors-visningen troppet 39-åringen opp i en brun frakk i imitert krokodilleskinn signert designeren selv. Den bar hun over en sort høyhalset kjole. Og med oppsatt hår og pannelugg minnet hun utvilsomt om rollefiguren Andy Sachs som hun spilte i kultfilmen der motebransjen fikk passet sitt påskrevet.

PÅ MOTEVISNING: Anne Hathaway på plass under Michael Kors-visningen i New York. FOTO: NTB.
PÅ MOTEVISNING: Anne Hathaway på plass under Michael Kors-visningen i New York. FOTO: NTB. Vis mer

Hun satt til og med ved siden av Vogue-redaktør Anna Wintour som var inspirasjonen bak Andys sjef, den fryktede motemagasinredaktør Miranda Priestly, mesterlig spilt av Meryl Streep.

SIDE OM SIDE: Ekstra morsomt var det at skuespilleren endte opp ved siden av Vogue-redaktør Anna Wintour som har inspirert rollefiguren Miranda Priestly spilt av Meryl Streep i filmen. FOTO: NTB.
SIDE OM SIDE: Ekstra morsomt var det at skuespilleren endte opp ved siden av Vogue-redaktør Anna Wintour som har inspirert rollefiguren Miranda Priestly spilt av Meryl Streep i filmen. FOTO: NTB. Vis mer

På talkshowet Today innrømmer imidlertid Hathaway at det hele var en tilfeldighet.

– Det var litt sprøtt, eller hva, sa Hathaway om den påfallende likheten.

For Hathaway skulle nemlig ha på seg noe helt annet, men da skoene ikke passet til ble det altså antrekket hun ble spottet i.

Også håret skal ha vært en tilfeldighet.

HÅRFIN: Også på håret var Hathaway lik sin rollefigur i kultfilmen. FOTO: NTB.
HÅRFIN: Også på håret var Hathaway lik sin rollefigur i kultfilmen. FOTO: NTB. Vis mer

– Og så sa frisøren min, som var så herlig – jeg hadde aldri jobbet med ham før – bare: 'Åh , jeg vet hva jeg skal gjøre', og han satt håret mitt opp i en hestehale'.

– Jeg så meg i speilet og tenkte: 'Åh, det er morsomt, jeg lurer på om noen vil legge merke til det', avslutter 39-åringen.

SOM TO DRÅPER VANN: Anne Hathaway i rollen som Andy Sachs i The Devil Wears Prada fra 2006. FOTO: skjermdump.
SOM TO DRÅPER VANN: Anne Hathaway i rollen som Andy Sachs i The Devil Wears Prada fra 2006. FOTO: skjermdump. Vis mer

I filmen spiller Hathaway en nyutdannet journalist som får jobb som assistent til den mektige moteredaktøren Miranda Priestly. Filmen er basert på boken med samme navn, og blir av mange oppfattet som et harselas over motebransjen. Streep imponerte i rollen som Priestly, og ble nominert til Oscar for sin tolkning av rollen.

MEKTIG: Moteredaktør Miranda Priestly skal være inspirert av Anna Wintour. FOTO: skjermdump.
MEKTIG: Moteredaktør Miranda Priestly skal være inspirert av Anna Wintour. FOTO: skjermdump. Vis mer

Anne Hathaway er for tiden aktuell i James Gray-filmen Armageddon Time der hun spiller mot blant andre Jeremy Strong, Anthony Hopkins og Jessica Chastain.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer