Oslo Runway

Anne Karine Thorbjørnsen vant Bik Boks Runway Awards

- Har stor tro på at hun skal lykkes nasjonalt og internasjonalt, sa dommerne.

Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld var det for første gang duket for Bik Bok Runway Award på Sentralen i Oslo. Et samarbeid mellom initiativtakerne for Oslo Runway og kleskjeden Bik Bok. Et arrangement med fokus på å løfte frem unge, hardtarbeidende designerspirer og anerkjenne jobben de gjør. Et initiativ jeg personlig synes er viktig, men som jeg også opplevde som et friskt pust i den norske motesfæren. 

Under tirsdagens arrangement viste de fem nominerte sine kolleksjoner i fullsatt sal på Sentralen i Oslo. Det var fem håpefulle designere som kjempet for en pengepremie på 100. 000 kroner, full visning av ny kolleksjon under Oslo Runway i februar 2017 og tilbud om mentor fra Bik Bok ved behov. 

Det var Anne Karine Thorbjørnsen som stakk av med seieren, og vi i KK.no er helt enig i avgjørelsen juryen tok. Thorbjørnsen er det bare å holde øyne opp for - vi er helt overbevist om at vi vil se mer av henne både nasjonalt og internasjonalt. 

Juryen besto av Maria Brinch (billedkunstner), Signy Fardal (sjefsredaktør) og Petra Middelton (moteredaktør) fra ELLE, Randi Helene Svendsen fra Costume og kreativ direktør i Bik Bok, Camilla Skavern. Deres begrunnelse for seieren er som følger: 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer