Oslo Runway

Anne Karine Thorbjørnsen vant Bik Boks Runway Awards

- Har stor tro på at hun skal lykkes nasjonalt og internasjonalt, sa dommerne.

Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld var det for første gang duket for Bik Bok Runway Award på Sentralen i Oslo. Et samarbeid mellom initiativtakerne for Oslo Runway og kleskjeden Bik Bok. Et arrangement med fokus på å løfte frem unge, hardtarbeidende designerspirer og anerkjenne jobben de gjør. Et initiativ jeg personlig synes er viktig, men som jeg også opplevde som et friskt pust i den norske motesfæren. 

Under tirsdagens arrangement viste de fem nominerte sine kolleksjoner i fullsatt sal på Sentralen i Oslo. Det var fem håpefulle designere som kjempet for en pengepremie på 100. 000 kroner, full visning av ny kolleksjon under Oslo Runway i februar 2017 og tilbud om mentor fra Bik Bok ved behov. 

Det var Anne Karine Thorbjørnsen som stakk av med seieren, og vi i KK.no er helt enig i avgjørelsen juryen tok. Thorbjørnsen er det bare å holde øyne opp for - vi er helt overbevist om at vi vil se mer av henne både nasjonalt og internasjonalt. 

Juryen besto av Maria Brinch (billedkunstner), Signy Fardal (sjefsredaktør) og Petra Middelton (moteredaktør) fra ELLE, Randi Helene Svendsen fra Costume og kreativ direktør i Bik Bok, Camilla Skavern. Deres begrunnelse for seieren er som følger: 

«Kolleksjonen er særegen og har edge samtidig som den er anvennlig. Thorbjørnsen er innovativ og har fokus på detaljer. Valg av tekstiler virker gjennomtenkt. Vi har stor tro på at Anne Karine Thorbjørnsen har det som skal til for å lykkes både nasjonalt og internasjonalt. Juryen vil understreke at alle de nominerte fortjener anerkjennelse. Vi har stor tro på alle fem og vi gleder oss til å følge alle i fremtiden. Samtidlige har masse å tilføre norsk design og har imponert oss stort. Lykke til videre!»

Beate Godager, Camilla Reinfjell, Bror August og Ebba Gimnes var blant finalistene som viste sine fantastiske kolleksjoner tirsdag kveld: Se deres flotte kreasjoner fra catwalken HER: 

Vi gjør oppmerksom på at Darja Barannik er blant bloggerne AdLINK Media jobber kommersielt med. AdLINK Media er et datterselskap av Aller Media, som eier KK.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer