Bli Ny

Anne-Merethe ble ny med KK!

- Jeg vil være klassisk og uformell.

BLI NY: Anne-Merethe Ovesen ble ny med KK! Foto: Astrid Waller
BLI NY: Anne-Merethe Ovesen ble ny med KK! Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg kjøper sjelden klær til meg selv, så innholdet i klesskapet er nok litt utdatert og består for det meste av T-skjorter og kosebukser. Har lagt på meg en del de siste årene, og dermed har interessen for klær dabbet av. Liker en stil som er klassisk, men samtidig uformell og sporty. Pyntet, men ikke for mye. Mest håper jeg å finne klær jeg kan kombinere. Ønsker meg en mer typete stil og å bli flinkere til å bruke farger. (Psst: Husk å se før og etter bildene av Nina som ble ny med KK etter å ha gått ned nesten 70 kilo!)

- Jeg har ikke farget håret på flere år. Har begynt å se noen små grå, så jeg er klar for både striper og farge nå. Det samme gjelder fasong og klipp. Vil gjerne ha en frisyre som ikke krever mye styling. De brune øynene mine er jeg fornøyd med, og fokuserer på øyesminke til hverdags med maskara, øyebrynsblyant og kanskje litt øyeskygge.

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

- Jeg er ei utadvendt, sosial og engasjert dame med godt humør. De kommentarene jeg setter mest pris på, er at jeg er verdens beste mamma og en flott og klok venn. Hverdagen er hektisk med barn som driver med håndball og en mann som reiser mye i jobben. Ellers liker jeg å gå tur, svømme og gå i fjellet. Har veldig lyst til å begynne med yoga også, sier Anne-Merethe Ovesen.

LES OGSÅ: - Yoga kan forebygge og bedre depresjon, psykiske problemer og stress

Se så flott!

Stylist Cornelia Brunasso ga Anne-Merethe en helt ny stil, mens frisør Kim Hong Luong ga henne en superfin klipp og Nina Miljanic la en flott sminke. Lurer du på hvordan de gikk fram? Du får alle tipsene her:

SLIK GJØR DU SMINKEN
Anne-Merethe har flotte øyne som vi vil fremheve!

  1. Legg et lett lag med pudder som er laget for å dempe rødheter i huden. Bruk en stor kost når du påfører.
  2. Bruk en tynn kost med mørk skygge for å markere øynene. Legg så en lys skygge med skimmer inn mot nesa for å åpne blikket.
  3. Bruk vippetang før du legger maskara, det er viktig! Både for å unngå at vippene klistrer seg sammen og for å forhindre at de knekker.

SLIK GJØR DU HÅRET
Vi ville gi Anne-Merethe en mykere og mer leken look.

  1. Vi klippet av Anne-Merethes lengder og myknet opp spissene ved å skjære dem. 
  2. Håret ble krøllet, og hun fikk en frisyre som passer til både hverdag og fest. Husk varmebeskyttende spray!
  3. Fargen på håret ble varm sjokoladefarge. Vi la også inn spill av lysere nyanser for å skape liv.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer