Rød Løper

Antrekkene vi tror kjendisene kommer til å velge under årets prisutdelinger

Og her var det mye å velge mellom...

FRA CATWALK TIL RØD LØPER: Vi har gjettet på hvilke antrekk som kommer til å være å se på årets røde løpere. Foto: SipaUSA
FRA CATWALK TIL RØD LØPER: Vi har gjettet på hvilke antrekk som kommer til å være å se på årets røde løpere. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I tillegg til å glede oss enormt til en hektisk februar med massevis av visninger under moteukene, er det også en annen grunn til at vi ser fram imot nettopp denne tiden på året. Snart rulles den røde løperen ut igjen, og vi gjør oss klare for prisutdelinger som Golden Globes, Oscar-utdelingen, SAG Awards, Billboard Music Awards og så videre... Kjendisene, kanskje nærmere bestemt kjendisenes stylister, har nok vært klare i lang tid med hva de store stjernene kommer til å ha på seg, men vi tenkte å pønske ut noen antrekk selv!

Under moteukene for årets vårsesong, var det flere designere som viste antrekk som antageligvis kommer til å vises på en eller annen rød løper. Vi har plukket ut noen ut i fra hva vi har sett på kjendisene tidligere, og rett og slett hvilke antrekk vi mener burde få en plass under årets prisutdelinger og eventer!

LES OGSÅ: Disse rød løper-antrekkene vil vi aldri se igjen

Dette kan vi forvente oss

La oss først tenke litt på hva kjendisene har hatt på seg tidligere. Svenske Alicia Vikander (28), som vant en Oscar i fjor for sin rolle i «The Danish Girl», har med raskt blitt blant de mest populære skuespillerne i Hollywood, og har i tillegg blitt Louis Vuittons ansikt utad. 28-åringen vil mest sannsynlig stille opp i et antrekk av den franske designeren, enten det er fra vårkolleksjonen, eller noe som er spesielt laget for henne. Gucci var kanskje det hotteste motehuset i 2016, og du skal ikke se bort ifra at det blir et par Gucci-kjoler på den røde løperen. Stjerner som Gwyneth Paltrow (44) og Daktoka Johnson (27) har tidligere brukt kreasjoner fra det italienske motehuset.

Kristen Stewart (26) og Julianne Moore (56) er blant damene Karl Lagerfeld (83) har tatt under sin Chanel-vinge, og det er sjeldent vi ser dem i noe annet enn antrekk fra den franske motegiganten. Chanel viste i år en kolleksjon med en overraskende styling i form av capser, men når det kommer til prisutdelinger fjernes gjerne en hel del av stylingen for å tone det litt ned og la kjolen og stjernen skinne.

To damer som også har blitt gode venner med et ganske så svært motehus, er Marion Cotillard (41) og Jennifer Lawrence (26). Cotillard ble for alvor satt på kartet i høst da utroskapsryktene florerte rundt henne og kollega Brad Pitt (53). I denne saken kan du se hvordan den franske skuespilleren svarte på rykteflommen. Både Cotillard og Lawrence har gjort kampanjer for Christian Dior og det er sjeldent du ser dem på en presseturné uten noe fra Dior i kofferten.

Antrekk fra Versace og Balmain kommer nok også til å få sin plass på den røde løperen i år. Modeller som Joans Smalls (28), Gigi Hadid (21) og Alessandra Ambrosio (35) er stadig å se i design fra dem, og vi antar at 2017 er intet unntak. Hadid har også nylig fått skryt for ett av de mange antrekkene hun hadde under årets AMAs. I en hvit off shoulder variant med blonder og gjennomsiktige partier strålte 21-åringen på den røde løperen. Mulig hun velger noe lignende i år? Kanskje den sorte varianten fra Alexander McQueen? Under finner du noen av antrekkene som kanskje vil være å finne på årets røde løpere. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer