Rød Løper

Antrekkene vi tror kjendisene kommer til å velge under årets prisutdelinger

Og her var det mye å velge mellom...

FRA CATWALK TIL RØD LØPER: Vi har gjettet på hvilke antrekk som kommer til å være å se på årets røde løpere. Foto: SipaUSA
FRA CATWALK TIL RØD LØPER: Vi har gjettet på hvilke antrekk som kommer til å være å se på årets røde løpere. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I tillegg til å glede oss enormt til en hektisk februar med massevis av visninger under moteukene, er det også en annen grunn til at vi ser fram imot nettopp denne tiden på året. Snart rulles den røde løperen ut igjen, og vi gjør oss klare for prisutdelinger som Golden Globes, Oscar-utdelingen, SAG Awards, Billboard Music Awards og så videre... Kjendisene, kanskje nærmere bestemt kjendisenes stylister, har nok vært klare i lang tid med hva de store stjernene kommer til å ha på seg, men vi tenkte å pønske ut noen antrekk selv!

Under moteukene for årets vårsesong, var det flere designere som viste antrekk som antageligvis kommer til å vises på en eller annen rød løper. Vi har plukket ut noen ut i fra hva vi har sett på kjendisene tidligere, og rett og slett hvilke antrekk vi mener burde få en plass under årets prisutdelinger og eventer!

LES OGSÅ: Disse rød løper-antrekkene vil vi aldri se igjen

Dette kan vi forvente oss

La oss først tenke litt på hva kjendisene har hatt på seg tidligere. Svenske Alicia Vikander (28), som vant en Oscar i fjor for sin rolle i «The Danish Girl», har med raskt blitt blant de mest populære skuespillerne i Hollywood, og har i tillegg blitt Louis Vuittons ansikt utad. 28-åringen vil mest sannsynlig stille opp i et antrekk av den franske designeren, enten det er fra vårkolleksjonen, eller noe som er spesielt laget for henne. Gucci var kanskje det hotteste motehuset i 2016, og du skal ikke se bort ifra at det blir et par Gucci-kjoler på den røde løperen. Stjerner som Gwyneth Paltrow (44) og Daktoka Johnson (27) har tidligere brukt kreasjoner fra det italienske motehuset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer