La deg inspirere:

Antrekket moteprofilene sverger til nå

Det perfekte antrekket til vårsesongen!

HOT VÅRANTREKK: Gå for matchende sett denne sesongen. Foto: NTB
HOT VÅRANTREKK: Gå for matchende sett denne sesongen. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det blir varmere og varmere, og i store deler av landet har snøen begynt å smelte bort. Solen titter stadig mer og mer frem, så nå er vi virkelig klare for våren!

Vi gleder oss til sene kvelder i bakgården med et vinglass i hånden, og deilige vårantrekk i alle regnbuens farger. Undertegnede er blant de skandinaviske kvinner som gjerne sverger til antrekk i svart, grått, hvitt og beige, men som gjerne ønsker å utforske fargeverdenen mer!

Spesielt nå som våren melder sin ankomst. Den strålende solen gjør noe med hvordan man ønsker å kle seg, men noen ganger trenger man litt inspirasjon og hjelp på veien.

Flaks at det finnes tusenvis av kule influensere på Instagram som daglig deler bilder av fargerike antrekk. Etter å ha kikket litt inne i appen, så fant vi ut at det er spesielt et antrekk som er ganske så hot nå - nemlig matchende sett eller ton-i-ton-antrekk, om du vil.

La deg inspirere

Her er tanken altså at du skal gå for samme farge i antrekket, enten det er i form av matchende over- og underdel eller plagg i samme farge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer