La deg inspirere:

Antrekket moteprofilene sverger til nå

Det perfekte antrekket til vårsesongen!

HOT VÅRANTREKK: Gå for matchende sett denne sesongen. Foto: NTB
HOT VÅRANTREKK: Gå for matchende sett denne sesongen. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det blir varmere og varmere, og i store deler av landet har snøen begynt å smelte bort. Solen titter stadig mer og mer frem, så nå er vi virkelig klare for våren!

Vi gleder oss til sene kvelder i bakgården med et vinglass i hånden, og deilige vårantrekk i alle regnbuens farger. Undertegnede er blant de skandinaviske kvinner som gjerne sverger til antrekk i svart, grått, hvitt og beige, men som gjerne ønsker å utforske fargeverdenen mer!

Antrekket moteprofilene sverger til nå

Spesielt nå som våren melder sin ankomst. Den strålende solen gjør noe med hvordan man ønsker å kle seg, men noen ganger trenger man litt inspirasjon og hjelp på veien.

Flaks at det finnes tusenvis av kule influensere på Instagram som daglig deler bilder av fargerike antrekk. Etter å ha kikket litt inne i appen, så fant vi ut at det er spesielt et antrekk som er ganske så hot nå - nemlig matchende sett eller ton-i-ton-antrekk, om du vil.

La deg inspirere

Her er tanken altså at du skal gå for samme farge i antrekket, enten det er i form av matchende over- og underdel eller plagg i samme farge.

Den norske moteprofilen Nnenna Echem har her (se bilde under) gått for en dress i et nydelig print. Dressen gjør mye ut av seg, så her har Echem satt den sammen med en enkel, hvit topp som plukker opp det hvite i dressen.

De britiske mote-søstrene Olivia og Alice har tatt i bruk en av sesongens hotteste farger, nemlig denne fantastiske lilla-nyansen. Deres antrekk er et såkalt ton-i-ton-antrekk hvor alle plaggene de har satt sammen er i lilla-toner.

Dette bildet av Zeena Shah skriker vår og det er så herlig! Hun har også gått for en dress, men har satt sammen den grønne dressen med en rosa topp og en rosa veske. Legg merke til at halskjedet hennes plukker opp fargene i alle plaggene hun har på seg!

Den danske moteprofilen Emili Sindlev ser rålekker ut i dette matchende settet. Den dype lillafargen passer utrolig godt med de grønne, høye hælene.

Moteskribenten Monikh Dales matchende sett skriker både vår, sommer og høst på en og samme tid. Den deilige terracotta-fargen gjør seg godt til alle sesonger og kan matches med alt fra beige til dype blåfarger.

Norske Nina Sandbech er virkelig god til å kombinere ulike farger i samme antrekk, men her har hun gått for en matchende sett i rosa. Til det har hun brukt noen sommerlige gule detaljer, men her kan du selvfølgelig prøve deg fram med hva du vil - akkurat som Nina selv ville gjort!

Skulle du være på utkikk etter noe mer nedtonet, er denne dressen Pernille Rosenkilde har på seg et godt alternativ. Den har hun kombinert med sneakers, noe som gjør antrekket kult og avslappet.

Vi elsker antrekk som består av få elementer, men som samtidig gjør så mye ut av seg! Danske Karoline Dall viser et godt eksempel på det her. Den fantastiske blåfargen gjør at man ikke trenger stort mer i antrekket. En genser og en bukse, og du er «good to go»!

Lysere tider krever selvfølgelig et lyst antrekk, og hva passer vel bedre enn en helgul look? Nå er det bare å gjøre seg klar for den deilige våren og sommeren!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer