STARTET NY TREND? Jennifer Lopez ble denne uken sett i et antrekk hun har fått massiv oppmerksomhet for. Foto: Scanpix
STARTET NY TREND? Jennifer Lopez ble denne uken sett i et antrekk hun har fått massiv oppmerksomhet for. Foto: Scanpix Vis mer

Jennifer Lopez:

Antrekket til Jennifer Lopez vekker oppsikt

- Ingenting overrasker meg lenger, sier KK-redaktør Ingeborg Heldal.

Her om dagen ble det sluppet noen bilder av Jennifer Lopez (49) i et antrekk vi ikke har sett på mange, mange år. Umiddelbart begynte store deler av KK-redaksjonen å mimre over bukser med lavt liv og hvor sexy det var å vise litt g-streng ...

I skrivende stund er det ikke akkurat mange g-strenger å spotte her i redaksjonen, men kanskje Jennifer Lopez har startet opp igjen en trend fra tidlig 2000-tallet?

Tidligere denne måneden spilte Lopez inn en musikkvideo med DJ Khaled (42), og i den anledning har nok artisten hatt på seg flere antrekk. Blant annet en hvit, kort t-skjorte med smykker rundt både hals og håndledd, sammen med en grå, vid bukse med matchende g-streng.

LES OGSÅ: Bli ny: Se så flott Christl ble med kort hår!

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Antrekket har fått massiv oppmerksomhet verden over og flere medier har stilt seg spørsmålet om J-Lo har startet en ny/gammel trend. Både Evening Standard og Vogue har omtalt looken, og sistnevnte mener at hvis det er noen som kan gi denne trenden nytt liv, så er det Lopez.

«G-streng-trenden kom så vidt tilbake for ett år siden under visningene for våren 2018. Siden da har Kim Kardashian West brukt en variant i sitt eget hjem, men Lopez er nok den første store kjendisen som prøver trenden på gaten», skriver motemagasinet.

LES OGSÅ: Jennifer Lopez' personlige trener avslører hemmeligheten: Slik får den 49 år gamle sangfuglen stjernekroppen!

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

- Ikke spesielt smakfull og lekker

KKs ansvarlige redaktør Ingeborg Heldal sier hun (heldigvis) var akkurat litt for gammel for å teste ut denne trenden på tidlig 2000-tallet.

- Dessuten hater jeg g-streng-truser. Men lillesøsteren min har blitt observert i baren på Nikkers på Lillehammer med g-streng laaaangt over bukselinningen, så trenden nådde nok Brøttum på et tidspunkt også.

Men om dette er en trend som kommer til å ta helt av i 2018, er hun usikker på.

- Om den får en renessanse nå er vanskelig å spå, den er jo ikke spesielt smakfull og lekker, men ingenting overrasker meg lenger. Selv kommer jeg aldri til å orke å gå med trusa langt opp rumpesprekken, ikke en gang hvis det blir supertrendy!

LES OGSÅ: Derfor bruker ikke hertuginne Meghan kjolene til Victoria Beckham

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: