Jennifer Lopez:

Antrekket til Jennifer Lopez vekker oppsikt

- Ingenting overrasker meg lenger, sier KK-redaktør Ingeborg Heldal.

STARTET NY TREND? Jennifer Lopez ble denne uken sett i et antrekk hun har fått massiv oppmerksomhet for. Foto: Scanpix
STARTET NY TREND? Jennifer Lopez ble denne uken sett i et antrekk hun har fått massiv oppmerksomhet for. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Her om dagen ble det sluppet noen bilder av Jennifer Lopez (49) i et antrekk vi ikke har sett på mange, mange år. Umiddelbart begynte store deler av KK-redaksjonen å mimre over bukser med lavt liv og hvor sexy det var å vise litt g-streng ...

I skrivende stund er det ikke akkurat mange g-strenger å spotte her i redaksjonen, men kanskje Jennifer Lopez har startet opp igjen en trend fra tidlig 2000-tallet?

Tidligere denne måneden spilte Lopez inn en musikkvideo med DJ Khaled (42), og i den anledning har nok artisten hatt på seg flere antrekk. Blant annet en hvit, kort t-skjorte med smykker rundt både hals og håndledd, sammen med en grå, vid bukse med matchende g-streng.

LES OGSÅ: Bli ny: Se så flott Christl ble med kort hår!

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Antrekket har fått massiv oppmerksomhet verden over og flere medier har stilt seg spørsmålet om J-Lo har startet en ny/gammel trend. Både Evening Standard og Vogue har omtalt looken, og sistnevnte mener at hvis det er noen som kan gi denne trenden nytt liv, så er det Lopez.

«G-streng-trenden kom så vidt tilbake for ett år siden under visningene for våren 2018. Siden da har Kim Kardashian West brukt en variant i sitt eget hjem, men Lopez er nok den første store kjendisen som prøver trenden på gaten», skriver motemagasinet.

LES OGSÅ: Jennifer Lopez' personlige trener avslører hemmeligheten: Slik får den 49 år gamle sangfuglen stjernekroppen!

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

- Ikke spesielt smakfull og lekker

KKs ansvarlige redaktør Ingeborg Heldal sier hun (heldigvis) var akkurat litt for gammel for å teste ut denne trenden på tidlig 2000-tallet.

- Dessuten hater jeg g-streng-truser. Men lillesøsteren min har blitt observert i baren på Nikkers på Lillehammer med g-streng laaaangt over bukselinningen, så trenden nådde nok Brøttum på et tidspunkt også.

Men om dette er en trend som kommer til å ta helt av i 2018, er hun usikker på.

- Om den får en renessanse nå er vanskelig å spå, den er jo ikke spesielt smakfull og lekker, men ingenting overrasker meg lenger. Selv kommer jeg aldri til å orke å gå med trusa langt opp rumpesprekken, ikke en gang hvis det blir supertrendy!

LES OGSÅ: Derfor bruker ikke hertuginne Meghan kjolene til Victoria Beckham

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer