Jennifer Lopez:

Antrekket til Jennifer Lopez vekker oppsikt

- Ingenting overrasker meg lenger, sier KK-redaktør Ingeborg Heldal.

STARTET NY TREND? Jennifer Lopez ble denne uken sett i et antrekk hun har fått massiv oppmerksomhet for. Foto: Scanpix
STARTET NY TREND? Jennifer Lopez ble denne uken sett i et antrekk hun har fått massiv oppmerksomhet for. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Her om dagen ble det sluppet noen bilder av Jennifer Lopez (49) i et antrekk vi ikke har sett på mange, mange år. Umiddelbart begynte store deler av KK-redaksjonen å mimre over bukser med lavt liv og hvor sexy det var å vise litt g-streng ...

I skrivende stund er det ikke akkurat mange g-strenger å spotte her i redaksjonen, men kanskje Jennifer Lopez har startet opp igjen en trend fra tidlig 2000-tallet?

Tidligere denne måneden spilte Lopez inn en musikkvideo med DJ Khaled (42), og i den anledning har nok artisten hatt på seg flere antrekk. Blant annet en hvit, kort t-skjorte med smykker rundt både hals og håndledd, sammen med en grå, vid bukse med matchende g-streng.

LES OGSÅ: Bli ny: Se så flott Christl ble med kort hår!

Antrekket har fått massiv oppmerksomhet verden over og flere medier har stilt seg spørsmålet om J-Lo har startet en ny/gammel trend. Både Evening Standard og Vogue har omtalt looken, og sistnevnte mener at hvis det er noen som kan gi denne trenden nytt liv, så er det Lopez.

«G-streng-trenden kom så vidt tilbake for ett år siden under visningene for våren 2018. Siden da har Kim Kardashian West brukt en variant i sitt eget hjem, men Lopez er nok den første store kjendisen som prøver trenden på gaten», skriver motemagasinet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer