Julia Fox

Antrekket vekker oppsikt

- Selv om det kanskje er lett å le av, er det nok et slags budskap her, mener motoekspert.

JULIA FOX: Modellen møtte opp i et spesielt antrekk under promotering av selvbiografien hennes, Down the Drain. Foto: Getty Images.
JULIA FOX: Modellen møtte opp i et spesielt antrekk under promotering av selvbiografien hennes, Down the Drain. Foto: Getty Images. Vis mer
Publisert

Det var forrige uke at Julia Fox (33), modell, skuespiller og forfatter, møtte opp i London i et antrekk som er vanskelig å overse.

Hengende rundt halsen hadde nemlig Fox en plastpose som brukes når man sender klær til rens.

Ifølge CNN, som kåret dette til ukens antrekk, har modellens presseturné i forbindelse med selvbiografien, «Down the Drain», vært fylt med merkverdige antrekk. Det amerikanske nyhetsselskapet tror antrekkene representerer deler av boka hennes.

Blant annet skal Fox ha møtt opp i en BDSM-aktig kjole av lær som CNN lurer på om representerer tiden Fox jobbet som dominatrix.

- Jeg er så spent på boka, uttalte Fox til E! News i begynnelsen av september.

- Jeg føler det var så rensende å bare la alt sammen gå. Når man skriver en bok så blir man tvunget til å virkelig konfrontere ting som skjer i livet.

Avant-garde

Men hva i alle dager kan denne plastposen representere?

CNN spekulerer i om hun bruker antrekket som en beskyttende barriere, eller som en kommentar på projeksjonen av rikdom, ettersom Fox skriver i «Down the Drain» at hun i mange år prøvde å se rik ut før hun endelig ble det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.