Stiltips:

Antrekket vi kommer til å sverge til i høst

Så enkelt, men så fint!

STILTIPS: Ta i bruk den deilige strikkegenseren din og kombiner det med et midiskjørt! Foto: Scanpix
STILTIPS: Ta i bruk den deilige strikkegenseren din og kombiner det med et midiskjørt! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten. For en fantastisk motesesong (psst: sjekk ut disse norske høstkolleksjonene)! Hvert eneste år gleder jeg meg like mye til disse deilige månedene. Ikke bare fordi det er så fint med sol (forhåpentligvis) og de nydelige fargene på trærne, men det å kunne kle seg til den balansen mellom varmt og kaldt, er noe jeg alltid ser fram mot. Skjønner du hva jeg mener? Det er ikke for varmt eller for kaldt til å ha på seg skinnjakke, du kan ha på deg et skjerf, men samtidig et skjørt og et par høye hæler uten at det blir for kaldt.

Akkurat dette elsker jeg. Og som alltid er det noen plagg jeg sverger til og de kan du finne her! Inne i denne miksen finner du to plagg som er perfekte sammen: strikkegenseren og midi/maxi-skjørtet. Jeg har på følelsen at dette er en kombinasjon jeg kommer til å benytte meg av mye denne høstsesongen. Ikke bare er det en fin sammensetning, men det er også så utrolig behagelig!

LES OGSÅ: Heidi Klums dristige MTV-utringning er signert norsk designer

FOTO: SCANPIX OG NET-A-PORTER.COM
FOTO: SCANPIX OG NET-A-PORTER.COM Vis mer

I år ser jeg etter et skjørt i en sterk farge - gjerne med et mønster. Det er veldig mange fine omslagsskjørt der ute, og jeg ser ingen grunn til å ikke ta med meg denne trenden fra sommeren inn i høstmånedene. For å gjøre det varmt, godt og trendy tar jeg i bruk noe så tradisjonelt som en deilig strikkegenser. Du finner flere gode oppskrifter her (husk også å følge med på magasinene våre som kommer utover høsten. Her vil du finne mange fine oppskrifter!).

LES OGSÅ: 4 damer over 50 med så kul stil: - Jeg er kanskje gammel, men jeg nekter å være usynlig

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer