Apple Martin

Apple Martin gjorde sin moteukedebut på Chanel

Ser du hvem hun er datteren til?

APPLE MARTIN: 18-åringen gjorde sin debut under haute couture-uken i Paris. FOTO: NTB.
APPLE MARTIN: 18-åringen gjorde sin debut under haute couture-uken i Paris. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Chanel-visningen tidligere denne uken under Paris Couture Week i den franske motebyen har ikke fått like mye oppmerksomhet som visse andre.

Likefullt var motestjernene på plass da det franske luksusmotehuset viste sin nyeste haute couture-kolleksjon på catwalken.

Blant dem var Apple Martin som gjorde sin debut på den franske haute couture-uken. Hun bar en svart og hvit rutet kjole med matchende jakke – alt signert det franske luksusmotehuset, så klart.

18-åringen er en god representant for motehusets nye haute couture-kunde som ifølge Chanel-sjef Bruno Pavlovsky visstnok «bare blir yngre og yngre», skriver WWD.

Martin er datteren til skuespiller og Goop-grunnlegger Gwyneth Paltrow og artist og låtskriver Chris Martin kjent fra Coldplay.

Tidligere kreativ leder ved det franske luksusmotehuset, Karl Lagerfeld, skal visstnok ha proklamert da han møtte Apple Martin da hun var bare fire år, at hun en dag ville bli en Chanel-jente. Det skriver journalist og medieprofil Derek Blasberg på Twitter, melder Women's Wear Daily.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer