Bademote

Årets bademote er sexy og elegant

Her er de 15 fineste.

Sommerens bademote er sexy og elegant. Se bildekarusell for detaljer Foto: Produsentene
Sommerens bademote er sexy og elegant. Se bildekarusell for detaljer Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Linda VasquezNå viser kalenderen og gradene at bademulighetene vil kunne by seg fortere enn du aner. Uansett om du føler deg klar for å vise din vinterbleke hud eller ikke.

Bandeau-toppene dominerer årets bikinimote (kr 99/Kappahl). Foto: Produsent
Bandeau-toppene dominerer årets bikinimote (kr 99/Kappahl). Foto: Produsent Vis mer

Start forfra

Når klærne skal kastes og resultatene av inne sittingen eller aktiv trening skal avsløres, er det noen grep som er smarte for at du skal føle deg best mulig. Det kan være lurt å starte med å pleie den vintergustne huden. En myk hud gjør underverker for hvordan du føler deg, uavhengig om vekta viser det du ønsker eller ikke. Bli også kvitt all uønsket hårvekst.

LES OGSÅ: Slik får du bikinimage

Runde former

Årets bademote er sexy og feminin. Det du kommer til å se mest av er bandeau-toppene som du vil finne i alle farger og mønstre. Den runde formen passer fint til runde, kvinnelige kropper. Det er store variasjoner på underdelene. En liten trekantunderdel vil ikke gjøre deg mindre. Vær nøye med at du velger riktig størrelse. For liten bikini vil nemlig bare ha en forstørrende effekt.
Her kan du ta en titt
LES OGSÅ: Vårens fineste jakker

Dekk til

Om du ikke er komfortabel med å gå i bikini kan en badedrakt være et fint alternativ. Det finnes flere og flere fine badedrakter som hjelper fasongen din. Draperinger, knytinger og fine detaljer vil være effekter som vil ta riktig fokus.


Ikke klar ennå?


Selv om badetøy rives bort fra hyllene så fort de blir hengt opp, er det lov til å ta en ting av gangen. 17. mai er rundt hjørnet, og om du ikke har funnet den perfekte kjolen ennå finnes det råd. Husk at den ikke trenger å være verken rød, blå eller hvit. Snittet på kjolen er det viktigste.
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer