KK & Se og Hør kårer

Årets best kledde kvinner 2020

Vi har kåret Norges 10 best kledde kjendiskvinner!

Årets best kledde kvinner 2020.
Årets best kledde kvinner 2020. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjøper du den nyeste utgaven av KK, som er i salg fra 20. november og frem til 4. desember, får du med bilaget «Årets best kledde».

I videoen under kan du se hvordan det så ut da vi lagde fjorårets «Årets best kledde»-bilag:

Sammen med Jan Thomas og Se og Hør, har KK listet opp 20 kjendiskvinner- og menn som har skilt seg spesielt mye ut når det kommer til antrekk og stil. Du får også se eksklusive bilder fra fotograferingen med Jan Thomas og de to vinnerne!

Få en liten smakbit på hvordan det var på årets fotografering her:

I SALG: 20. november kan du kjøpe den nyeste utgaven av KK og få med dette bilaget. Foto: Truls Qvale for KK og Se og Hør
I SALG: 20. november kan du kjøpe den nyeste utgaven av KK og få med dette bilaget. Foto: Truls Qvale for KK og Se og Hør Vis mer

Her kan du lese hva Jan Thomas hadde å si om årets best kledde kvinner:

1. Jenny Skavlan

På førsteplass på listen over Norges best kledde kjendiskvinner i 2020 finner vi selveste Jenny Skavlan. Fredag 20. november vil du i tillegg til «Årets best kledde»-bilaget finne Jenny på forsiden av KK!

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

2. Pia Tjelta

Du kan alltid regne med at Pia leverer på den røde løperen – enten det er i sitt eget design eller i kjoler fra noen av bransjens kuleste merker. Passformen er alltid spot on og både hår og tilbehør er alltid med på å gjøre antrekket komplett. Du sa under «Årets best kledde»-kåringen i fjor at du er å se mest i joggedress, og hvis det er noen som klarer å få det til å se ut som a million bucks, så er det deg!

Foto: Truls Qvale for KK og Se & Hør
Foto: Truls Qvale for KK og Se & Hør Vis mer

3. Frida Aasen

Den norske modellstjernen Frida Aasen har deltatt på tilstelninger mange bare kan drømme om, og har dermed også gått med plagg som står høyt på ønskelisten til kvinner over hele verden. Aasen er like fin i en haute couture-kjole som i et matchende sett med sandaler. Det er kjempespennende å følge med på Fridas karriere i utlandet. En karriere jeg bare tror kommer til å fortsette å blomstre i lang tid framover. Jeg håper – og gleder meg – til å se deg på en Oscar-løper om et år eller to.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

4. Dagny

Vår nasjonale skatt Dagny er like flink til å synge som hun er til å kle seg. Det er alltid en fryd å se henne på en rød løper! Den unge, fargesterke og rocka stilen kler deg helt utmerket. Jeg elsker hvordan du kombinerer ulike tekstiler sammen, samt tar i bruk ulike kombinasjoner av mønster. Det er veldig kult! Nå gleder jeg meg bare stort til du kan reise ut i det store utland og spre både musikk- og moteglede!

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

5. Rawdah Mohamed

Det er ikke et kamera som står uberørt når Rawdah går på gaten under moteuken i Paris. Ikke bare kan hun det å sette sammen plagg i de lekreste farger og mønster, men hun er også svært god på å by på antrekk vi aldri har sett før. Det gjør Rawdah til en av mine store favoritter dette året, og mest sannsynlig i ganske mange år fremover.

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

6. Dronning Sonja

Som jeg beundrer vår fantastiske Dronning, som bare blir flottere og flottere ettersom årene går. Hun har en garderobe og en stilsans det bare er å bøye seg i støvet for. Enten hun representerer i blendende vakre festkjoler med tilhørende ordensbånd og smykker, eller går fra hytte til hytte til anorakk og strikkelue. Hun har også en imponerende samling elegante drakter, som hun styler med vakre sjal eller annet elegant tilbehør. Vi er heldige som har en «førstedame» vi kan la oss inspirere av og se opp til som Dronning Sonja.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

7. Gunhild Stordalen

Med fare for å høres flåsete ut: Det er godt gjort å redde verden mens du ser SÅ BRA ut! Men vi mener det! Gunhild er så uanstrengt elegant i alt hun ikler seg, at vi blir grønne av misunnelse (mens vi øver oss på å bli grønne i alle valgene vi tar). Hun velger ofte elegante plagg med enkle snitt og synlig god kvalitet, skapt for å brukes igjen og igjen og igjen. Det er bare å la seg inspirere. Bærekraft har aldri sett bedre ut!

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

8. Synnøve Skarbø

Dette har uten tvil vært Synnøves år. Hun har ryddet hjemme hos rotete kjendiser, svevd over parketten i den ene kjolen mer glamorøs enn den andre - og ikke minst sørget for at jeg kom trygt hjem fra Sør-Afrika med kjærligheten i boks. Hele tiden ulastelig antrukket i det som etter hvert kan sies å ha blitt Synnøves signaturstil, feminint, gjerne med en glamorøs touch, ofte i kjoler med flatterende snitt. Jeg elsker Synnøves stilsikre garderobe, som er lett å la seg inspirere av uansett størrelse og fasong.

Foto: Se og Hør
Foto: Se og Hør Vis mer

9. Lilli Bendriss

Vi trenger kvinner som Lilli i dette landet. Man kan alltid forvente glitter og glamour når Lilli kommer inn på den røde løperen og det elsker jeg! Du gjør enhver tilstelning til en fest, både med ditt livlige, gode vesen, men også selvfølgelig med dine iøynefallende antrekk. Lov meg at du aldri slutter å være deg selv!

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

10. Marte Bratberg

Jeg tror Marte kunne tatt på seg nesten hva som helst og sett bra ut, men jeg er veldig glad for at hun stadig vekk velger farger og passformer som er perfekt for henne. De friske fargene går i ett med ditt strålende smil og det må jo bare gjøre enhver stakkar glad. Det er synd det ikke har vært flere røde løpere her til lands dette året, men heldigvis får vi se deg skinne i paljetter på Skal Vi Danse-parketten i høst og det er deilig å se!

Foto: Se og Hør
Foto: Se og Hør Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer