KK & Se og Hør kårer:

Årets best kledde kvinner

Vi har kåret Norges 25 best kledde kjendiskvinner!

ÅRETS BEST KLEDDE: Pia Tjelta troner på toppen, men hvilke 24 andre kvinner befinner seg på listen? Foto: Julie Pike for KK
ÅRETS BEST KLEDDE: Pia Tjelta troner på toppen, men hvilke 24 andre kvinner befinner seg på listen? Foto: Julie Pike for KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjøper du den nyeste utgaven av KK, som er i salg fra 8. november og frem til 22. november, får du med bilaget «Årets best kledde».

Sammen med Jan Thomas og Se og Hør, har KK listet opp 40 kjendiskvinner- og menn. Du får også se eksklusive bilder fra fotograferingen med Jan Thomas og de to vinnerne!

LES OGSÅ: Dette er «Årets best kledde mann»!

I SALG: 8. november kan du kjøpe den nyeste utgaven av KK og få med dette bilagetFoto: Truls Qvale for KK og Se og Hør
I SALG: 8. november kan du kjøpe den nyeste utgaven av KK og få med dette bilagetFoto: Truls Qvale for KK og Se og Hør Vis mer

1. Pia Tjelta

På førsteplass på listen over Norges best kledde kjendiskvinner i 2019 finner vi selveste Pia Tjelta. Les intervjuet vi gjorde med skuespilleren og designeren her.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

2. Jenny Skavlan

Jenny Skavlan har i mange år vært en gjenganger på best kledde-listene, og har i årevis vært et yndet fotoobjekt. Tobarnsmor Jenny er kanskje ikke like ofte å se på den røde løperen som før, men har til gjengjeld funnet sin plass og sin stemme i motebildet, og stikkordet er bærekraft. Årets andreplass evner å sette sammen stilsikre, tidløse antrekk, alltid med en personlig vri, og er et ekte forbilde.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

3. Vanessa Rudjord

Vanessa Rudjord har vært til inspirasjon for moteinteresserte i mange år gjennom sitt virke som redaktør. I år har hun også debutert som forfatter med moteboka «Stilboka», som hun uten tvil selv mestrer. Elegant, stilsikker og med et helt unikt øye for detaljer. Vanessa fortjener en plass på topp tre!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

4. Helene Olafsen

Helene Olafsen sjarmerer hundretusenvis av seere hver eneste fredag i Senkveld, og er et friskt pust på best kledde-lista. Hun er feminin, søt og sporty, og velger alltid å sette et personlig preg på antrekkene sine, for eksempel gjennom sko eller annet tilbehør.

Foto: Se & Hør
Foto: Se & Hør Vis mer

5. Astrid S

Astrid S fortjener hyllest for sin alltid spennende, lekne og oppdaterte stil. Hun kommuniserer tydelig hvem hun er gjennom klærne, og byr alltid på spennede og velkomponerte antrekk. Hun er en av våre aller mest talentfulle, unge artister og et fortjent stilikon for mange!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

6. Kristine Frøseth

Hollywoods nye yndling er norsk, og gjør en brakdebut på lista. Kristine Frøseth ble for alvor kjent gjennom Netflix-filmen «Sierra Burgess is a loser», og som den jenta kan kle seg! Vi spår at dette bare er det første av en rekke store moteøyeblikk fra henne.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

7. Rawdah Mohamed

Rawdah har slått ned som en bombe i moteverden i 2019, og merk deg navnet først som sist! Måten hun styler antrekkene sine på er intet mindre enn magisk! Hun er en av våre virkelig store stjerner!

Foto: Ludovic Peterson
Foto: Ludovic Peterson Vis mer

8. Janka Polliani

Programleder, podcaster og influencer, Janka Polliani, kan kunsten å sette sammen fantastiske antrekk. Hun har en teft for stil og en garderobe det er all grunn til å misunne henne.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

9. Vendela Kirsebom

Fjorårets vinner er selvsagt også i år på topp 10 med sin bestandig elegante og glamorøse stil! Noen mennesker er rett og slett født med stjerneglans, og Vendela er en av dem.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

10. Linnea Myhre

Linnea er det som Sarah Jessica Parker i «Sex and the city» kaller «effortlessly striking». det vil si at det ser ut som det bare kommer naturlig for deg å se smashing ut.Vi håper å få se masse av Linnea framover!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

11. Ina Wroldsen

Ina Wroldsen er ikke bare en av musikkbransjens mest talentulle artister, hun er også blant de kuleste jeg vet om. Hun leverer sterke antrekk både på scenen og den røde løperen. Fortsett med det, Ina!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

12. Camilla Pihl

Er det noe Camilla Pihl ikke kan? Hun regjerer på Instagram, har sitt eget skjønnhetsmerke, klesmerke og nettmagasin. I tillegg kler hun seg alltid i de lekreste antrekk enten det er til hverdag eller fest.

Foto: Camilla Pihl
Foto: Camilla Pihl Vis mer

13. Dagny N. Sandvik

Ingen er så edgy og kul som Dagny! Hun suser oppover på listen, og kommer garantert til å ende helt i toppen hvis hun fortsetter slik! Hun får alt hun tar på seg til å se uanstrengt trendy ut - og alltid med et personlig preg.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

14. Mona B. Riise

Det er like stor forventning knyttet til hva Mona skal ha på seg som hva artistene synger hver lørdag på Stjernekamp på NRK. Hun drar det ene spennende antrekket etter det andre ut av ermet. Glamorøs, litt rocka, feminin og elegant på en gang!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

15. Ella Marie Hætta

Etter at hun vant stjernekamp i fjor har det vært et eventyrlig år for Ella Marie. Hun kler seg ungt og ofte litt androgynt, og er tro mot sine samiske røtter og bruker dem ofte i styling. Ella Marie er et ekte forbilde!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

16. Dronning Sonja

Det er bare å bøye seg i støvet! Er det mulig å være så flott? Dronningen representerer med en eleganse og stilsikkerhet, som er nesten ingen forunt! Enten det er galla eller fjelltur er hun alltid elegant og neddempet glamorøs. Vi beundrer deg grenseløst!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

17. Kathrine Sørland

Kathrine, du blir bare flottere og flottere og mer og mer stilsikker. Du kommer til å være på denne lista til du blir hundre! Stilen din er eklektisk, alt fra superglamorøse ballkjoler til enkle strikkegensere og jeans, men du får absolutt alt til å se bra ut.

Foto:
Foto: Vis mer

18. Solveig Kloppen

Solveig er en av dem som stråler innefra og ut. Like vakker på innsiden som på utsiden. Hun kler alt fra fotside paljettkjoler til jeans, og vi gleder oss alltid til å se hva hun har valgt til Norske Talenter-sendingene.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

19. Lilli Bendriss

Lilli, du er i tillegg til Sonja, dronningen på denne lista! Så ultraglamorøs, kompromissløs og tro mot egen stil! Vi vil bli som deg, Lilli. Du må aldri forandre deg!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

20. Iram Haq

Den prisbelønte regissøren og manusforfatteren er alltid en «showstopper» på den røde løperen. Hun får fortjent anerkjennelse for udiskutabelt talent, og vi beundrer henne også for hennes avslappede, glamorøse stil.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

21. Gunhild Stordalen

For en fighter du er, Gunhild! Så sterk og modig! Og bestandig så elegant og strålende i alt du gjør! Enten du kommer i power suit eller glitrende minikjole oser du av styrke og eleganse!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

22. Janne Formoe

For et år det har vært for Janne! Suksess i både «Neste sommer» og «Norske Talenter» - og ring på fingerern på toppen av det hele. Ikke rart hun stråler. Janne er en kjolejente, og vi elsker når hun tar den helt ut som her. Mer av det!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

23. Josefine Pettersen

Skam er forlengst et tilbakelagt kapittel, og Josefine står fjellstøtt på egne ben. Hun viser seg også å være meget stilsikker, og kombinerer en klassisk stil med en ung lekenhet, som gjør at hun fortjener en plass på lista. Vi ser veldig gjerne mer av deg, Josefine!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

24. Mona Berntsen

Mona, du er så kul! Vi er så glad for at du dumpet Justin Bieber og kom hjem og ble en del av norsk offentlighet, slik at vi kan få nyte dine stilsikre, edgy og velkomponerte antrekk!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

25. Tone Damli

Tone er en gjenganger på denne lista, og får en plass i år også, til tross for at vi har sett litt mindre av henne i året som har gått. Klassisk, feminin og gjerne litt leken er ord som beskriver Tones stil.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer