KK og Se og Hør:

Årets best kledde mann: Karsten Warholm

Det er sjelden Karsten Warholm tar seg kunstneriske friheter i klesveien, men når har først gjør det, kan også det bli til gull. Som den gangen Jan Thomas ga ham hans første 6-er.

DANDY: Dressen behøver ikke å være mørk og klassisk, den kan også være som denne med masse personlighet og detaljer. Klokken er en Monaco Caliber 11 fra Tag Heuer. Foto: Truls Qvale for KK og Se og Hør
DANDY: Dressen behøver ikke å være mørk og klassisk, den kan også være som denne med masse personlighet og detaljer. Klokken er en Monaco Caliber 11 fra Tag Heuer. Foto: Truls Qvale for KK og Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Første gangen Karsten Warholm skulle delta på Idrettsgallaen, hadde Gisle Strøm, salg- og markedssjef i Frislid, hentet frem en sylskarp smoking i grått. Som sedvanlig så Karsten ut som et smykke og antrekket fikk en tommel opp fra både mamma Kristine og kjæresten Oda.

Like etter tar gjengen juleferie. Gisle sitter innesnødd på hytta på Sjusjøen idet telefonen ringer. Det er Karsten. «Gisle, jeg må ha den hvite smokingjakka i stedet!»

Det fantes bare en slik jakke i Norge og den var i Trondheim. Gisle satt på Sjusjøen, Karsten i Ulsteinvik og Idrettsgallaen – ja, den var på Hamar! Smokingjakka ble sendt med nattbuss fra Trondheim til Hamar. Antrekket resulterte i Karstens første terningkast 6 fra Jan Thomas.

Nå er han årets best kledde mann.

– Ja, tenk på det! Det forholdet jeg har til mote og skjønnhet er på grunn av de gutta som sitter her, sier Karsten Warholm og kikker bort på Gisle Strøm, Jan Thomas og Morten Fosshaug, nordisk markedssjef i Nortime.

Trosset stylisten

Karsten tar seg sjelden noen kunstneriske friheter – bortsett fra ved et par anledninger. Da han i fjor skulle gjeste Lindmo på NRK, hadde Gisle gitt ham en jakke som hadde så mye mønster at det ble for mye for tv-skjermen. Dermed måtte Karsten ta et dypdykk i sitt eget klesskap og finne en jakke som passet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer