KK & Se og Hør kårer

Årets best kledde menn 2020

Vi har kåret Norges 10 best kledde kjendismenn!

ÅRETS BEST KLEDDE: Fredrik Solvang er kåret til årets best kledde mann. Foto: NTB
ÅRETS BEST KLEDDE: Fredrik Solvang er kåret til årets best kledde mann. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Kjøper du den nyeste utgaven av KK, som er i salg fra 20. november og frem til 4. desember, får du med bilaget «Årets best kledde».

I videoen under kan du se hvordan det så ut da vi lagde fjorårets «Årets best kledde»-bilag:

Sammen med Jan Thomas og Se og Hør, har KK listet opp 20 kjendiskvinner- og menn som har skilt seg spesielt mye ut når det kommer til antrekk og stil. Du får også se eksklusive bilder fra fotograferingen med Jan Thomas og de to vinnerne!

Få en liten smakebit på hvordan det var på årets fotografering her:

I SALG: 20. november kan du kjøpe den nyeste utgaven av KK og få med dette bilaget. Foto: Truls Qvale for KK og Se og Hør
I SALG: 20. november kan du kjøpe den nyeste utgaven av KK og få med dette bilaget. Foto: Truls Qvale for KK og Se og Hør Vis mer

Her kan du lese hva Jan Thomas hadde å si om årets best kledde menn:

1. Fredrik Solvang

På førsteplass på listen over best kledde kjendismenn i 2020 finner vi selveste Fredrik Solvang. Les intervjuet vi gjorde med friidrettsstjernen her.

Foto: Truls Qvale
Foto: Truls Qvale Vis mer

2. Gustav Witzøe

Kan noen være så vennlige å få denne mannen enda mer inn i offentligheten? Vi kan godt stille med rød løper! For maken til stilsikker fyr har vi knapt sett maken til! Enn så lenge er det nesten bare på Instagram vi kan nyte Gustav Witzøes upåklagelige estetikk, men vi er klare for mer! Han kler seg kostbart, maskulint og sexy, som en slags oppdatert gen-Z-versjon av Alain Delon. Frakker, skinnjakker, crispy hvite skjorter, alltid med en uanstrengt holdning, som om det ikke koster ham en kalori å se ut som en million dollar.

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

3. Petter Stordalen

Ingen best kledde-kåring uten en liten «shout out» til hele Norges hotellkonge! Men jeg vil faktisk være så frampå å kalle deg konge av stil også. Det er alltid like gøy å gå gjennom dine mange antrekk og se på de forskjellige detaljene som befinner seg i dem. Enten det er noen kule kjeder rundt halsen, broderier på skoene, mønster i dressjakken eller trykk på skjorten. Du våger å alltid prøve ut noe nytt og det skal selvfølgelig hylles!

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

4. Nate Kahungu

Skal Vi Danse-stjernen Nate er kommet for å bli. Jeg tror du lyser opp ethvert rom du går inn i, og jeg kan også se for meg at det sjelden går en dag forbi uten at noen kommenterer dine upåklagelige antrekk. Du får det til å se så lett ut. Du har virkelig knekt koden! Skulle dere ønske å ta et steg tilbake fra skuespill, musikk og tv, håper jeg du, Herman Flesvig og Chris Holsten kan danne en slags motetrio en gang og kan inspirere menn i både inn- og utland. Du hørte det her først!

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

5. Karsten Warholm

Underholdende både på rød løper og på Bislett-stadion. Karsten, du er bare en fest som aldri tar slutt! Jeg jubler både når du tar på deg både dressen og løpedrakten – alt sitter som et skudd. Du har bevist at en dress kommer i så mange forskjellige varianter og farger, og du er ikke redd for å prøve noe av det! Vi heier på deg, Karsten!

Foto: Truls Qvale
Foto: Truls Qvale Vis mer

6. Herman Flesvig

Ikke bare er Herman Flesvig blant de største «up and coming»-stjernene vi har her i landet, men jeg gleder meg stort til å følge ham på de mange røde løperne han skal delta på i fremtiden. Ingenting er bedre enn når gutta leker seg med klær og gjerne tar i bruk kule smykker og tilbehør. Det kom ikke akkurat som noen overraskelse at du stakk av med prisen for «Årets stilikon» under Costume Awards tidligere i høst. Vel fortjent!

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

7. John Carew

For en inspirerende fyr du er, Jon! Det er ingen tvil om at du vet hva du gjør når det kommer til klær, sko og tilbehør, men jeg må bare trekke frem den utrolig kule Instagram-kontoen du har skapt. Du er jo litt av en fotograf, du! Det har vært deilig å få et lite innblikk i hverdagen din, både av de fantastiske stedene du har besøkt i dette vakre landet vårt, men også små glimt av din uanstrengte stil som samtidig er så gjennomført. Du vet hva du driver med, John. Sporty, kul og avslappet – tommel opp fra meg!

Foto: Se og Hør
Foto: Se og Hør Vis mer

8. Chris Holsten

Det er sjelden Chris Holsten ikke havner på en best kledd-liste – og det med god grunn! Du er også blant dem som stadig vekk prøver ut nye plagg og tilbehør og måter å kombinere dem på. Det er nettopp på grunn av sånne som deg at røde løpere blir spesielt morsomt. Fortsett med det, så blir ikke dette den siste 6-eren du får!

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

9. Kåre Magnus Bergh

ENDELIG er Mjøsas stolthet inne på lista! Det var på tide! Med lun humor, glimt i øyet og alltid litt koselig Hedmarksdialekt på lager, loser han både seere og deltagere trygt gjennom lørdagene i Stjernekamp for niende sesong på rad. I TV-ruta lyser han opp med alltid velsittende dresser, og er ikke redd for detaljer, som brokade eller fløyel som gir litt ekstra va-va-voom. Mulig noe av velkleddheten kan tilskrives NRKs dyktige stylister, men samme det, vel. Jeg blir glad av å se deg i TV-ruta, Kåre Magnus, og får lyst til å pynte meg litt ekstra til neste fest.

Foto: NRK/Julia Marie Naglestad
Foto: NRK/Julia Marie Naglestad Vis mer

10. Tobias Santelmann

Det er ikke mange som får en enkel svart genser til å se hot ut, men det kan jeg skrive under på at du gjør. Du holder deg ofte til enkle stilvalg, men det er det ingenting galt med! Du velger plagg som passer deg og det er det som betyr noe. Det skjer noe helt spesielt når du får på deg en skreddersydd smoking. Wow! Da skulle jeg gjerne hatt Amanda-prisutdeling hver dag.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer