KK & Se og Hør kårer:

Årets best kledde menn

Vi har kåret Norges 15 best kledde kjendismenn!

ÅRETS BEST KLEDDE: Jan Thomas kåret Karsten Warholm til best kledde mann, men hvilke andre 14 befinner seg på årets liste? Foto: Truls Qvale for KK og Se og Hør
ÅRETS BEST KLEDDE: Jan Thomas kåret Karsten Warholm til best kledde mann, men hvilke andre 14 befinner seg på årets liste? Foto: Truls Qvale for KK og Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjøper du den nyeste utgaven av KK, som er i salg fra 8. november og frem til 22. november, får du med bilaget «Årets best kledde».

Sammen med Jan Thomas og Se og Hør, har KK listet opp 40 kjendiskvinner- og menn. Du får også se eksklusive bilder fra fotograferingen med Jan Thomas og de to vinnerne!

LES OGSÅ: Dette er «Årets best kledde kvinne»!

Foto: Truls Qvale for KK og Se og Hør
Foto: Truls Qvale for KK og Se og Hør Vis mer

1. Karsten Warholm

På førsteplass på listen over best kledde kjendismenn i 2019 finner vi selveste Karsten Warholm. Les intervjuet vi gjorde med friidrettsstjernen her.

Foto: NRK/Julia Marie Naglestad
Foto: NRK/Julia Marie Naglestad Vis mer

2. John Carew

John Carew er uten tvil en av Norges aller kjekkeste og mest velkledde menn! Han utstråler maskulinitet og har en sjelden uanstrengt stilsikkerhet enten han tropper opp dresskledd på rød løper eller sitter på fotballtribunen sammen med Prins William.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

3. Gustav Witzøe

Penger kan ikke kjøpe stil, men det er klart det kan hjelpe. Når du er Norges yngste milliardær er det klart det er forventninger, også til hvordan du kler deg. Og Gustav Witzøe innfrir. Leken og uredd med en personlig vri på alt!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

4. Hermann Tømmeraas

Debuterer høyt på lista med god grunn! Burde nesten bøtelegges for alltid å se så bra ut! Herman virker selvsikker og gjennomført i alt han gjør, og det synes på måten han kler seg på. Vi spår at dette bare er den første av mange topplasseringer på «Best kledde»-lista!

Foto: Håkon Jørgensen
Foto: Håkon Jørgensen Vis mer

5. Petter Stordalen

Petter er like ellevill og leken som alltid! Ingen er mer outrert og viser mer livsglede og «gi faen»-holdning gjennom klærne sine! Vi elsker det! Forsett med skinn, brokade, gull og mønster, Petter. Ingen er som deg!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

6. Chris Holsten

Chris er en av de aller kuleste vi vet om, og en av dem som alltid overrasker positivt! Han bærer med den største selvfølge klær som ikke mange andre hadde våget, og får det til å se SÅ BRA ut!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

7. Fredrik Solvang

Fredrik er enn av Norges aller beste programledere! Stødig, velartikulert - og med dresser så velsydde og elegante at knapt noen kan matche ham! NRKs soleklart mest velkledde mann!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

8. Sondre Justad

Det er så mange grunner til å hylle Sondre Justad, at vi nesten ikke vet hvor vi skal begynne! Han er et ekte forbilde! Like kul privat som på scenen, og alltid med en helt egen tvist på antrekkene sine.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

9. Finn Schjøll

Din fargerike og kreative stil verdsettes her hos oss. Om du gir et antrekk det lille ekstra i form av et skjerf med mønster eller om du kjører på med farger fra topp til tå, så elsker vi det!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

10. Unge Ferrari

At det skulle komme noe så velkledd fra Hamar hadde vi knapt trodd! En av Norges aller kulest kledde for tiden er Stig Haugen, kanskje best kjent som Unge Ferrari. Med personlig stil og edge skiller han seg ut på en veldig positiv måte!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

11. Noman Mubashir

Det er sjelden vi ser deg i et dårlig antrekk. Har vi noen gang gjort det, egentlig? Du holder deg tro til din stil, og vi elsker det. Antrekket sitter som et skudd på deg. Aldri gi slipp på de spennende detaljene du tilfører antrekkene dine!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

12. Chirag Patel

Avslappet, friskt og kult! Ikke bare topper du listene med Karpe, du sklir også rett inn på listen over Årets best kledde. Vi gleder oss til å se mer av dine lekne antrekk, Chirag!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

13. Stian Blipp

Du faller litt ned på listen i år, men vi har fremdeles troen på deg, Stian! Enten det er skjorte og skinnjakke eller stripete dress i blått og hvitt - du kler det! Du må aldri slutte å leke deg med farge og mønster.

Foto: Se og Hør
Foto: Se og Hør Vis mer

14. Martin Danielle

Du må komme deg ut på den røde løperen igjen, Martin! Vi trenger å se mer av dine kreative antrekk. Du tør å prøve ut nye trender og sterke farger - det trenger vi her i Norge!

Foto: Se og Hør
Foto: Se og Hør Vis mer

15. Atle Pettersen

Atle Pettersen har vært på best kledde-lista i mange år, og holder stand i år også! Alltid ulastelig antrukket, klassisk og maskulin - og er det bare meg, eller blir han kjekkere og kjekkere?

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer