Antrekk:

Årets beste (og verste) rød løper-øyeblikk!

Hvilket antrekk er din favoritt?

RØD LØPER: 2018 har gitt oss mange flotte øyeblikk fra den røde løperen. Foto: Scanpix
RØD LØPER: 2018 har gitt oss mange flotte øyeblikk fra den røde løperen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Hvert eneste år er tettpakket med prisutdelinger og andre anledninger hvor den røde løperen rulles ut. 2018 er snart forbi, og allerede gleder vi oss til Golden Globe og Oscar på nyåret.

Men før den tid kan du ta en titt på noen av antrekkene som har gått ned den røde løperen dette året. Noen antrekk får terningkast 6, mens andre ikke gjør det fullt så bra ...

LES OGSÅ: Spilte pizzaservitør, morder og hacker. Har du sett superstjernenes aller første hovedroller?

ÅRETS BESTE

Vi i KK elsker når kjendisene virkelig treffer med antrekkene sine. Når rett person får på seg rett farge, rett snitt og gjerne et element som gjør det hele ekstra spesielt. Når antrekket på den røde løperen rett og slett blir magisk!

I løpet av 2018 har vi fått flere slike øyeblikk. Bare se på fantastiske Julianne Moore (58) i den nydelig kjolen med spennende detaljer og en lekker rødfarge! Eller ta en titt på Yara Shahidi (18) sin svarte jumpsuit med slep. Så kult!

LES OGSÅ: Disse kjendisparene gikk fra hverandre i 2018

ÅRETS BESTE MET-GALLA ØYEBLIKK

Met-gallaantrekkene må faktisk legges i et eget avsnitt. Det er fordi dette ikke er hvilken som helst røde løper. Det er alltid et tema under Met-gallaen, så ofte kommer mange av kjendisene i kostymer og ikke nødvendigvis en designerkjole som er tatt rett av catwalken.

Under årets galla fant vi mange fantastiske looks, men de som skilte seg mest ut var nok Rihanna og Katy Perry. Bare ta en titt her::

ÅRETS MINDRE BRA

Flere av årets rød løper-antrekk som ikke var fullt så innertier fant vi på MTV VMA. Noen ganger kommer kjendiser i antrekk som minner mer om Halloween-kostymer enn rød løper-antrekk.

Noen ganger har kjendisene bommet på snitt, form og farge, noe som gjør at resultatet ikke blir så heldig.

LES OGSÅ: Kendall Jenner dukket opp på rød løper med rumpa bar - igjen!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer