Fletter

Årets festfrisyrer består selvfølgelig av fletter

Vi viser deg hvordan du lager flettene kjendisene sverger til!

Publisert
Sist oppdatert

I ukene framover har du en perfekt anledning til å kjøre på litt ekstra på med festglam-en! Finn fram den lille sorte (som du forresten finner syv forskjellige versjoner av her), dine beste hæler, litt bling i ørene, og selvfølgelig bruke litt ekstra tid på frisyren din! Det er ofte håret som blir stående igjen som en utfordring før man skal ut - hva skal vi finne på i dag, liksom? Selv er jeg ikke flink til å bruke tid på å lage kule frisyrer, selv om jeg har SÅ lyst. For det er jo bare så fint! Men det er en ting jeg alltid sverger til dersom jeg står litt fast på frisyrefronten: Fletter. 

Her er mulighetene så mange, og du trenger ikke å ta i bruk den mest avanserte fletten for å bli klar for både hverdag og fest! Jeg lar meg alltid inspirere av kjendisenes kule flettefrisyrer, og det har jeg også gjort nå. I år skal jeg teste ut Jennifer Lawrences' (26) fletteknute, Chanel Imans (26) todelte variant, Kristen Stewarts (26) rufsete, oppsatte look, og selvfølgelig den mer klassiske fiskebensletten som Jessica Alba (35), Olivia Palermo (30) og mange andre kule damer har testet ut. Denne kommer jeg aldri til å bli lei!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer