Fletter

Årets festfrisyrer består selvfølgelig av fletter

Vi viser deg hvordan du lager flettene kjendisene sverger til!

Publisert
Sist oppdatert

I ukene framover har du en perfekt anledning til å kjøre på litt ekstra på med festglam-en! Finn fram den lille sorte (som du forresten finner syv forskjellige versjoner av her), dine beste hæler, litt bling i ørene, og selvfølgelig bruke litt ekstra tid på frisyren din! Det er ofte håret som blir stående igjen som en utfordring før man skal ut - hva skal vi finne på i dag, liksom? Selv er jeg ikke flink til å bruke tid på å lage kule frisyrer, selv om jeg har SÅ lyst. For det er jo bare så fint! Men det er en ting jeg alltid sverger til dersom jeg står litt fast på frisyrefronten: Fletter. 

Her er mulighetene så mange, og du trenger ikke å ta i bruk den mest avanserte fletten for å bli klar for både hverdag og fest! Jeg lar meg alltid inspirere av kjendisenes kule flettefrisyrer, og det har jeg også gjort nå. I år skal jeg teste ut Jennifer Lawrences' (26) fletteknute, Chanel Imans (26) todelte variant, Kristen Stewarts (26) rufsete, oppsatte look, og selvfølgelig den mer klassiske fiskebensletten som Jessica Alba (35), Olivia Palermo (30) og mange andre kule damer har testet ut. Denne kommer jeg aldri til å bli lei!

Skulle du ønske deg en enklere variant, kan du la deg inspirere av Instagram-stjerne Marianna Hewitt. Hun viser nemlig fram en variant som er halvparten hestehale og halvparten flette. Denne frisyren krever hverken mye tid eller talent, og er i tillegg så utrolig søt! Men dersom du også har lyst til å teste ut noen av kjendisdamenes rød løper-frisyrer, så bør du ta en titt lengre ned. Vi har nemlig laget noen hårvideoer med Bente-Helen Schei, bedre kjent som @flettemamma, som viser deg hvordan du enkelt kan lage flettene hele Hollywood sverger etter!

Hair by @laurapolko #tbt #beauty_withme

Et bilde publisert av Marianna Hewitt (@marianna_hewitt)

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer