Badetøy

Årets heteste strandtrend

Sommerens heteste trend - både på land og på vann. I år skal badetøyet være i den maritime stilen.

AYE, AYE CAPTAIN: Maritime plagg er helt riktig denne sesongen - også på stranda. Rødstripet bikini fra Esprit (både overdel og underdel kr. 129), badedrakt med anker fra H&M (kr. 199) og blåstripet bikini med rød knytting fra Kappahl (overdel kr. 129, underdel kr. 99). Foto: Produsentene
AYE, AYE CAPTAIN: Maritime plagg er helt riktig denne sesongen - også på stranda. Rødstripet bikini fra Esprit (både overdel og underdel kr. 129), badedrakt med anker fra H&M (kr. 199) og blåstripet bikini med rød knytting fra Kappahl (overdel kr. 129, underdel kr. 99). Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Striper har vært i motebildet lenge. Men i år kaster den maritime trenden anker på ordentlig.Se bare dette tøffe skjørtet til Transformer-skuespiller Rachel Taylor, eller denne toppen til Mischa Barton (lenker til bilder på KK.no’s Trendtoppen). Men hvor passer maritime klesplagg best om ikke ved sjøen?

Het maritim trend

En av sesongens heteste badetøytrender preges av maritime striper og symboler – både på bikinier og badedraker. Fra catwalken til butikken synker prisen betydelig også – og på kjedebutikker som H&M, Lindex, Cubus og Kappahl kan du finne både rimelige og lekre varianter.10 maritime bikinier/badedrakter:

Mer tøy på stranda

Og endelig kan du som ønsker mer tøy for pengene boltre deg i et større utvalg enn på lenge.Badedrakter og store truser er ikke lenger noe som er forbeholdt kjerringer. Denne sesongen ser vi at både bestemortrusene med liv godt oppå magen og badedraktene har gjort et solid comeback. Se bildene: 14 lekre badedrakterNå skal bikinitrusene være STOREMen husk: Det viktigste i jakten på den perfekte bikinien eller badedrakten er å ta hensyn til egen kroppsfasong – ikke trender. Hvordan du gjør det, får du råd om i denne artikkelen.NB! Vær smart, kjøp badetøyet nå. Når vannet er varmt er det beste allerede utsolgt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer