Når hadde du sist behov for undertøy med medfølgende hette? Faksimile: Hoodthong.com.
Når hadde du sist behov for undertøy med medfølgende hette? Faksimile: Hoodthong.com. Vis mer

Undetøy

Årets mest meningsløse plagg

Hettetrusa er her.

Publisert
Selv de som har alt, mangler trolig én ting: Et plagg som både er stringstruse og hette i ett. Det finnes det designere som har tenkt på. Og ifølge designerne Han&Brikauski kommer The Hood Thong snart til både et skritt og et hode nær deg.

- Dette er god mote

- Dette er et av verdens mest progressive, funksjonelle, temperaturregulerende eksempel på god mote, sier produsenten bak plagget på sine nettsider.

De har laget et plagg som altså både er undertøy og hette i ett. Slik kan du altså være varm på ørene mens du også er anstendig kledd helt innerst.

Tar seg betalt

produsentens nettsider forteller de også at de kommer til å være dyre i salg, før de finner en god produsent i Kina. Men hvor mye, opplyses det ikke om.

Selv med all velvilje er det vanskelig å tenke seg en naturlig situasjon hvor hette og truse er det best egnede klesvalget.

Plagget er som skapt for en ny Borat. Eller kanskje Lady Gaga på en frostig dag.

Men er dette virkelig god mote?

Ut i undertøyet

Om Hood Thong er først ute med noe de mener er genialt, er det å bruke undertøy som plagg helt dagligdags blant stjernene.

Spesielt hot er det å bruke skjørt, kjoler eller shorts som er så korte at strømper og hofteholdere synes.

Det har vi blant annet sett på popstjerner som Rihanna, Lily Allen og Katy Perry.

 • Les også: Er du tøff nok for dette?

 • Bh-feber!

  Nå er det bh-en som skal ut og lufte seg.

  På en boklansering for det italienske motehuset Prada denne helgen, stilte skuespiller og stiikon Chloe Sevigny og «Pirates of the Carribean»-stjernen Zoe Saldana opp i hver sin koksgrå og plommefargede variant.

  Er dette noe fint, da? Se bildene og døm selv!  Eller burde denne trenden heller vært toppet kåringen over det verste fra 2009?

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer