Bikinier

Årets søteste bikinitrend

Penest på stranda denne sommeren blir du med prikker.

PINUP-INSPIRERT: En av sesongens heteste trender på stranda er pinup-bikinier med prikker. Til venstre: Blå bikini med stor truse som er høy på livet (kr.129/99, H&M). Til høyre: Rød bikini med hvite små prikker (kr.199, Nelly.com). I bakgrunnen: Pinup-modellen Betty Grable. Foto: Produsentene/Wikipedia
PINUP-INSPIRERT: En av sesongens heteste trender på stranda er pinup-bikinier med prikker. Til venstre: Blå bikini med stor truse som er høy på livet (kr.129/99, H&M). Til høyre: Rød bikini med hvite små prikker (kr.199, Nelly.com). I bakgrunnen: Pinup-modellen Betty Grable. Foto: Produsentene/Wikipedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Denne sesongens heteste badetøytrender preges av maritime striper og symboler og pinup-inspirerte bikinier og badedrakter.

Og når vi sier pinup hva er det første du tenker du på da? Prikker, selvfølgelig!

Se kjendisene som sverger til prikker på KK.no's Trendtoppen, ved å klikke her.

Prikken over i-en

Prikker er ikke bare trendy i byen - i vår har både prikkete strømpebukser, bluser og kjoler vært en av de store farsottene - de har også «smittet» over på badetøyet.

Det er imidlertid mye å velge i her også – ikke bare 50-tallsinspirerte bikinier. Du kan finne alt fra store polkadotter og fargerike bomber til klassiske små, franske prikker.

Men hvis du ønsker å kjøre full pin-up-stil på stranda, gå for en tofarget variant (samme bakgrunnsfarge på overdel og underdel, og lik farge på prikkene), gjerne med en bikinitruse med høyt liv og en balkong-BH.

Se 10 prikkete bikinier her:
Stem her!

Liker du trenden med prikker på bikinien?Årets badetøymote

I sommer er badetøyutvalget større enn på lenge. Trendene er mange - og ikke minst kontrastfylte.

Denne sesongen inntar både ultrasmå minibikinier og bestemortruser stranda. Ønsker du imidlertid mer stoff for pengene, kan du også glede deg over at badedrakten ser ut til å ha kommet tilbake for å bli.

Men husk: Det viktigste i jakten på den perfekte bikinien eller badedrakten er å ta hensyn til egen kroppsfasong – ikke trender. Hvordan du gjør det, får du råd om i denne artikkelen.

Ja, kommer definitivt til å kjøpe en i år!
 
151 (35%)
Tja, vet ikke helt...
 
117 (27%)
Nei, liker ikke prikker i det hele tatt!
 
89 (21%)
Ja, har en allerede!
 
71 (17%)
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer