Armystil

Armystilen gjør comeback

Her er 20 kule kjøpetips.

<strong>VÅRENS KULESTE TREND:</strong> Kjole  (kr 250, Cubus), jakke (kr 350, Gina Tricot), sandaler (kr 500, Bronx), skjorte (kr 200, Only), shorts (kr 150, H&M).   Foto: Produsentene
VÅRENS KULESTE TREND: Kjole (kr 250, Cubus), jakke (kr 350, Gina Tricot), sandaler (kr 500, Bronx), skjorte (kr 200, Only), shorts (kr 150, H&M). Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Militærstilen er tilbake! Den kommer og forsvinner fra motebildet, men nå gjør den altså tilbake igjen.

Les også: Årets heteste strandtrend

Nøkkelplaggene

Det er bare å grave fram alt du har av khaki, grønt og brunt i skapet, og med plagg som skjorter, skjortekjoler, shorts og kule militærjakker kommer du langt.

Trenden er en klassiker, som både er praktisk, komfortabel og stilig på samme tid. Du kan enten gå for kamuflasjemønster eller ensfargede antrekk.

Les også: Jakketrikset som rocker antrekket

Hot på catwalken

Designere som Stella McCartney, Balmain og Max Mara hadde alle innslag av militærstilen i sine vårkolleksjoner. Ikke overraskende fulgte mange butikker etter, da dette er en høyt elsket trend blant fasjonistaer verden over.

Dersom du bærer et ønske om å blakke deg skikkelig i sommer, så blir det trolig ikke noe problem. Det er så mye fint å velge mellom! Men heldigvis finnes det rimelige alternativ også.

20 TØFFE ARMY-KLÆR

Hvordan styler du antrekket?

Den uniformerte moten passer godt sammen med gullfarget tilbehør - enten det er en veske, belte, armbånd, øredobber eller sandaler. Dersom ikke gull er helt din ting funker også en armyskjorte sammen med denim-plagg, som også er supertrendy i vår.

Les også: Her er vårens viktigste farge

Det skal helst ikke være så komplisert. Med en armybukse og hvit t-skjorte er faktisk mye gjort! Finn fram pilot-solbrillene og møt verden med stil.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer