Helse:

– Aromaterapi var lenge forbeholdt hippier

En oppvekst uten parfyme og fargerikt lørdagsgodt, har satt sine spor i Dorthe - og hennes gründerbaby.

NATURLIG OG GØY: Dorthe Enger gjør nord-amerikansk suksess med Rascal Remedies, naturlige og litt artige velværeprodukter for barn. Foto: Astrid Millen
NATURLIG OG GØY: Dorthe Enger gjør nord-amerikansk suksess med Rascal Remedies, naturlige og litt artige velværeprodukter for barn. Foto: Astrid Millen Vis mer
Publisert

Med små barn hjemme, er det ikke alltid hverdagen er en lek. Det er mye å holde styr på! Mange kan kanskje kjenne seg igjen i at enkelte småting og problemer, som for eksempel kløe, rennende nese og nei-mat, har en tendens til å bli unødvendig utfordrende?

Det er ikke akkurat gøy for verken store eller små å krangle om brokkolien på tallerkenen hver bidige dag, eller bruke uendelig lang tid på å gire ned til leggetid.

Dette hadde Dorthe Enger fått tenkt en del på. Det resulterte i Rascal Remedies, naturlige velværeprodukter for barn.

– Tanken bak, var å lage en serie med naturlige velværeprodukter spesialtilpasset barn. Produkter som også kunne gjøre det gøy å føle seg bedre, og tilføre hygge og moro i dagligdagse gjøremål som altfor ofte byr på mas og dårlig stemning, forklarer Enger til KK.

- Enklere og mer moro

Drømmen om denne egne, naturlige velværeserien for barn ble født etter at hun selv ble mor, til sønnen Isak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer