Asos

Asos lanserer kolleksjon inspirert av prinsesse Diana

Sjekk ut resultatet av samarbeidet med WAH London her!

Publisert
Sist oppdatert

Som man sesong etter sesong ser på catwalken, har designerne latt seg inspirere av tidligere tiår. 70-tallet har vært blant de tiårene som har vært mest sentrale i motebildet de siste årene, men i 2016 har vi også sett at 90-tallet har gjort sitt inntog. Chokeren har nok en gang blitt superpopulær, og det ser ut som at det stadig kommer nye varianter av halssmykket. For da vi så en choker som var perlebesatt og ganske bredt, minte det oss om ei dame som også var ganske så populær på 90-tallet: Nemlig prinsesse Diana. Og det skulle vise seg at britiske Asos nå har teamet seg opp med WAH London for å lage en kolleksjon som nettopp er inspirert av den avdøde prinsessen.

Kolleksjonen består av plagg og tilbehør som helt klart og tydelig er inspirert av hennes antrekk, og perler er den røde tråden som er gjennomgående i kolleksjonen. I tillegg til å selvfølgelig være i smykkene, er også noen av plaggene perlebesatt. Vi kan også se at designeren i WAH London har tatt i bruk spesifikke plagg og antrekk som prinsessen har brukt, og så å si laget en eksakt kopi. 

LES OGSÅ: Stjel rojalstilen: Hertuginne Kate (33) av Cambridge

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer